Hver uke stiller vi de samme spørsmålene til aktuelle personer.

1. Nevn en ting folk ikke vet om deg.

Jeg er norgesmester i wakeboard. Faktisk drev jeg med wakeboard i mange år, før vi til slutt solgte campingvognen vi hadde på Norsjø Ferieland og kjøpte hytte på fjellet i stedet.

2. Hvordan ser en perfekt fridag ut for deg?

En treningstur eller kosetur med hundene mine i stekende sol og med blå himmel. Og ellers bare slappe av og kose med dem. Eller gå en tur med familie eller venner – pluss hunder selvsagt – og grille. Bare kose oss i sola med pølse, sjokolade og kakao.

3. Hva har du på nattbordet?

Mobiltelefon, kaktus og lys.

4. Hvilke tre ting ville du reddet først i en brann?

Det må være mamma, pappa og hundene. Alle ni av dem. Det kommer av at disse «tre» er det viktigste for meg.

5. Hvilken egenskap eller talent skulle du gjerne hatt?

Jeg skulle gjerne likt å kunne reise i tid. Det hadde vært veldig spennende å få oppleve forskjellige ting på nytt, eller å dra så langt tilbake i tid at en kan få være med på noe en ikke har opplevd før.

Katrine Fugleberg

Alder: 22

Bosted: Egge

Yrke: Student

Aktuell: Deltar i EM i hundekjøring i Sverige med hundene sine.

undefined

6. Hvilket sted i Lier er ditt favorittsted?

Det er Storsteinsfjell/Eggekollen. Disse to stedene besøker jeg ofte på sommeren, både for trening og for kos. Utsikten fra begge stedene er helt fantastisk.

7. Hvilken konsert var du på sist?

Der er jeg litt usikker. Jeg var på Palmesus 2019. Der var det mange konserter, men etter det har jeg ikke vært på noen.

8. Hvem vil du helst be med ut på middag?

Venninnene mine og foreldrene.

9. Hvem ser du opp til?

Jeg ser opp til alle de flotte menneskene som ønsker å gjøre noe godt ut av enhver situasjon, og som velger å se på alle de positive sidene istedenfor de negative. Dette mener jeg er viktig for at samfunnet vårt skal bli så godt som mulig.

10. Når – og hvorfor – gråt du sist?

Jeg gråt sist da jeg måtte avlive den viktigste hunden jeg har hatt. Hun hadde vært med meg siden hun ble født, men ble dessverre syk.