(Drammens Tidende)

SANDEFJORD: - Vi har liten spillestall og prioriterer derfor ikke slike kamper som dette, forteller assistenttrener, Mark Hansen etter 6-1 tapet i hvalbyen i Vestfold.

- Vi er ikke bedre for tiden, føyer han kjapt til.

Mistet grepet

De første 45 minuttene var brukbar for lierlaget, som "bare" slapp inn to baklengsmål mot Sandefjord FK.

- Vi hadde flere sjanser til å score mål, men er ikke effektive nok i denne omgangen, mener trener, Per Arne Austad som var vitne til at det raknet skikkelig etter hvilepausen.

Da var det ikke lett å demme opp for målfarlige spillere hos hjemmelaget, som smelte inn totalt fem baller bak siste skanse, Oda Fredriksen Mykstu.

Vilde Margit Stubberud var frekt frempå etter 65 minutters spill og ga et ørlite håp om poeng for gjestene fra Lier. To minutter senere er imidlertid alt håp ute for de blåkledde som måtte plukke nok en ball ut av nettmaskene.

Dessuten er Mia Hovelsaas svært uheldig og setter ballen i eget nett ti minutter senere..

Dermed to sviende tap (2-4 mot Røa Elite forrige helg), og nå femmålstap i Sandefjord.

Forsterkninger?

Lier sliter med liten spillestall, men har nå flere interessante forsterkninger på gang. Disse kan allerede være spilleklar til de to viktige duellene senere i måneden.

- Vi jobber med saken, sier Liertreneren som bare må konstatere at to nøkkelspillere blir borte resten av sesongen på grunn av studier.

Lier må aller helst holde tre eller fire lag bak seg når status gjøres opp senere i høst, og derfor er det uhyre viktig med trepoengere i de to neste hjemmematchene mot Hallingdal og Stathelle.

- Jentene er "på", nå er det bare å bli enda mer effektive. Dette skal vi trene på fremover, lover Per Arne Austad.

Lier ligger nå på 10. plass med 8 poeng, og har Hallingdal og Urædd/Pors bak seg. Grei Elite 2 og Stathelle ligger på de to plassene over med 12. og 13.poeng..

Kampfakta:

2. divisjon, damer, avdeling 02

Sandefjord FK - Lier IL: 6-1 (2-0)

Komplett Arena

Mål: 1-0 Lykke Johnsen Mørken (21), 2-0 Maren Aune Knudsen (34), 3-0 Emma Nøkleby Finnevolden, 3-1 Vilde Margit Stubberud (65), 4-1 Maren Aune Knudsen (67), 5-1 Selvmål (77), 6-1 Sofie Igelkjøn (88).

Ingen kort

Dommer: Erta Hoxha, Eik Tønsberg