Gå til sidens hovedinnhold

Ta vare, og husk; Alt blir bra

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi har sett de, lest om de, ungene hos naboen har hengt plakaten opp i kjøkkenvinduet sitt.

Jeg snakker om regnbuen, med teksten, alt blir bra! Midt oppi de daglige nyhetsstrømmene om nye smittede, alvorlig syke og døde er det barna som ser behovet for litt oppmuntring, jeg blir rørt.

Som lokalpolitiker og medlem av utvalget for oppvekst, kultur og idrett (OKI) går mye av mine tanker, i disse surrealistiske tider til barnehagebarn, skolebarn, lærere og foresatte. Fredag 13. Mars brukte lærerne på å planlegge hvordan de skulle møte en svært utfordrerne og krevende arbeidssituasjon som ventet dem. Mandag 16. Mars var de allerede i gang på digitale plattformer. Dette forteller meg hvor raskt og langt de ansatte har strukket seg for at dette skulle bli mest mulig vellykket. Jeg er mektig imponert og utrolig stolt over den innsats som lærere og barnehageansatte gjør for barna våre om dagen!

Per i dag er det for øvrig cirka fem prosent av elevene i lierskolen som har tilbud om skoleplass, dette gjelder blant annet barn som har foreldre i samfunnskritiske jobber.

Jeg vil også gi en stor honnør til administrasjonen i lier kommune som gjør en formidabel innsats for at våre barnehagebarn, skoleelever og ansatte blir ivaretatt på en utmerket måte.

Ønsker dere med dette en riktig god påske og velfortjente fridager.

Ta vare, og husk; Alt blir bra.

Kommentarer til denne saken