Når folket mobiliserer bør vi politikere lytte

SIER NEI: Gruppeleder i Lier Senterparti Espen Lahnstein og nestleder Anne Beathe Tvinnereim i Senterpartiet sentralt ved nedkjøringen til Lyngås næringspark, der Stena Recycling ønsker å etablere et nytt anlegg.

SIER NEI: Gruppeleder i Lier Senterparti Espen Lahnstein og nestleder Anne Beathe Tvinnereim i Senterpartiet sentralt ved nedkjøringen til Lyngås næringspark, der Stena Recycling ønsker å etablere et nytt anlegg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Stena-etableringen Etter at fylkesmannen gav sitt JA til utslippstillatelse til Stena Rececling, har vi de siste ukene vært vitne til et enormt engasjement blant Liungene.

Etablering av et mottak for farlig og giftig avfall midt i Liers matfat er Liungene imot.

Lier har slagordet Grønne Lier og for Senterpartiet er det viktig at vi kan stå inn for slagordet vårt.

I dag er nettopp dette viktig når landbruksnæringen reiser seg til kamp for Grønne Lier og næringens mange arbeidsplasser og mange av innbyggerne våre viser stort engasjement i saken.

Engasjementet vises gjennom underskriftskampanjer, leserinnlegg og ulike innlegg på sosiale medier, som for eksempel «Nei lagring av farlig avfall i Lier!.»

Føre var prinsippet er sterkt rotfestet i Sp og vi sa derfor allerede i første runde et klart og tydelig NEI i både miljøutvalget og kommunestyret.

Vi ble nedstemt.

Vi politikere velges av folket og nettopp derfor bør vi politikere lytte når folket tydelig reiser seg i protest!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken