St. Hallvardlekene avholdes i mai

St. Hallvardlekene: Det blir en dag med fokus på lek og moro, farger og musikk. Arkivbilde

St. Hallvardlekene: Det blir en dag med fokus på lek og moro, farger og musikk. Arkivbilde

Artikkelen er over 3 år gammel

For 28. gang arrangeres aktivitetsdagen for barn og ungdom med funksjonshemning i regi av idrettslinja på St. Hallvard videregående, og snart går påmeldingsfristen ut.

DEL

STOPPEN: I år er arrangementet lagt til 4. mai, og fristen for å melde seg på 9. april.

Lek og latter

– Vi jobber virkelig hardt for at dette arrangementet skal bli best mulig, og håper på flest mulig deltakere, sier John Rasmus Swang fra 3 idrett St. Hallvard vgs.

Det er 3. klasse idrett på St. Hallvard vgs. som står for hele arrangementet, med hjelp av de andre idrettsklassene.

– Vi samarbeider for å skape et morsomt arrangement for både deltakere og arrangører, og vi har fokus på lek og latter. Vi brenner for at deltakerne skal få en av sine livs beste dager, sier han.

Yrende liv

Arrangementet er et av de største aktivitetsarrangementene i Buskerud for personer med fysisk og psykisk funksjonshemning. Det vil også være pauseunderholdning for deltakerne med elever fra skolen.

St. Hallvardlekene avholdes i Reistad Arena, og skal en dømme ut fra tidligere leker, kommer hallen til å yre av deltakere denne dagen.

Det blir musikk og liv, og ikke minst mye moro.

Gir bort overskuddet

Hvert år velges det ut et godt formål som overskuddet fra St. Hallvardlekene skal gå til.

I år har valget falt på Den Norske Turistforeningen som mottaker av det eventuelle overskuddet, og da øremerket friluftsliv for personer med psykiske og fysiske utviklingshemninger.

Artikkeltags