Med pengepremier på nærmere to millioner kroner, tiltrekker stevnet seg toppryttere fra hele verden. Det melder Drammen Ridesenter AS i en pressemelding.

Under det fire dager lange internasjonale stevnet, som går av stabelen fra 1. til 4. juni, inviterer Longines EEF Series Nations Cup til nasjonshopping med 11 sterke lag. Det blir konkurranser fra rideskolecup til de høyeste internasjonale klassene.

Rytterne på det norske laget består av de erfarne og meritterte rytterne Ingrid Gjelsten, Geir Gulliksen, Victoria Gulliksen, Johan Sebastian Gulliksen og Marie Valdar Longem. Nasjonshoppingen går over to identiske runder.

Flertallet av deltakerne er utenlandske med topprytteren Peder Fredricson som kanskje det største trekkplasteret. Fredricson har oppnådd olympiske medaljer både i feltritt og sprangridning. Han vil representere det svenske laget i nasjonshoppingen.

Den oppgraderte arenaen Gjelsten Arena fremstår nå som en av de beste i Europa og vil i sommer være vertskap for en rekke internasjonale og nasjonale konkurranser.