Gå til sidens hovedinnhold

Hyller hullene på Holtsmark

Artikkelen er over 6 år gammel

Flere av Norges største sportsprofiler skryter uhemmet av golfanlegget i nordre Lier.

SYLLING: - Dette er det beste anlegget jeg har spilt på i Norge, sier John Carew til Lierposten.

Den tidligere landslagsprofilen i fotball var èn av flere store idrettskjendiser som møtte opp på Holtsmark tirsdag ettermiddag i forbindelse med en veldedighetsturnering, en turnering som var selve åpningen på denne ukens Holtsmark Open/Nordea Tour.

Kamerat og tidligere landslagskollega John Arne Riise var også å finne på golfanlegget utenfor Sylling.

- Jeg har spilt her to-tre ganger, og det er et fantastisk flott anlegg. Jeg hadde egentlig andre planer i dag, men jeg måtte selvfølgelig prioritere dette, sier Riise.

Kos framfor resultat

På spørsmål om det kom til å bli noen konkurranse mellom Carew og han, kunne Riise understreke at dagens golfaktivitet er for det sosiale og trivielle, og at det ikke var noe konkurranseelementer inne i bildet.

- I dag spiller vi for et godt formål. Da er det viktigste å kose seg. Jeg og John har spilt mye golf sammen, men vi støtter hverandre. Så lenge vi begge klarer å spille bra golf, så er det gøy.

Carew er enig i dette.

- Man har vært et konkurransemenneske hele livet, så i dag blir det bare kos, understreker den tidligere stjernespissen, som nå blant annet gjør karriere som modell og skuespiller.

Sportsanker på TV-kanalen MAX, og tidligere Skal vi danse-vinner, Carsten Skjelbreid er ikke bare med som ett av mange kjente fjes som spiller for et veldedig formål. Han er medlem av den lokale golfklubben og tilbringer mange timer på banene syd for Sylling.

- Det er blitt mange timer her. Jeg og Tom Stiansen tilbringer mye tid sammen her, da det er han som er litt primus motor for dette, sier Skjelbreid til Lierposten.

Golf i skiklær

Han skryter uhemmet av Holtsmark og deres anlegg på mange områder.

- En gang spilte jeg her i langrennsutstyr. Datoen var 25. november. De skal ha for å ha lenge oppe. I tillegg er dette en vanvittig fin bane. Et FANTASTISK anlegg. Jeg har mange av mine beste, for ikke å si dårligste, slag på denne banen. Det ligger mange baller i skauen rundt her fra meg, sier TV-profilen, og kommer fram til at han cirka 60 runder på Holtsmark

- Når kommer du tilbake hit?

- Da må du ringe kona. Eller så blir det så fort Tom er ferdig med dette 71 grader nord-greiene, smiler Skjelbreid.

Som følge av kjendisoppmøtet ble det samlet inn hele 185.000 kroner som går uavkortet til kreftsaken, og turneringen på tirsdag var begynnelsen på Holtsmark Open og Nordea Tour, et fire dager langt arrangement hvor mange av Nordens største talenter lokkes med 375.000 kroner i premiepotten.

Les også

Inviterer til fire dagers golffest

- Det er viktig å vise at man bryr seg, og samtidig er det en fin anledning til å møte nye folk på, sier John Arne Riise.

Det var flere fotballprofiler som stilte opp denne tirsdagen. Både Jon Inge Høiland og Tore Pedersen var å finne på fairwayen. Det samme var andre kjente idrettsfjes som Hans Petter Buraas, Espen Bredesen og ikke minst vår egen Glenn Solberg.

Kommentarer til denne saken