Gå til sidens hovedinnhold

Her er Stoppen SKs første daglige leder

Artikkelen er over 4 år gammel

– Christin er kjent for å sette klare mål, og å nå dem.

STOPPEN: Stoppen SK har ansatt Christin Ekker Ruth (46) som daglig leder av klubben.

Styret har i flere år jobbet målrettet for å få på plass et økonomisk fundament, slik at klubben kunne ansette en person med ansvar for daglig drift.

– Vi er stolte av å ha kommet så langt i byggingen av klubben at vi nå kan annonsere ansettelsen av klubbens aller første daglige leder, sier leder Kjetil Haugland Johansen i Stoppen Sportsklubb.

For mange er det et kjent ansikt klubben nå presenterer som daglig leder. Christin Ekker Ruth er i dag leder av sportslig utvalg og er styremedlem med ansvar for sport.

Ydmyk og engasjert

Fra 3. april går hun inn i en ny rolle, som leder av klubbens administrasjon på heltid.

– Det er med stor ydmykhet, mye glede, litt nervøsitet og mye engasjement jeg har takket ja til jobben, sier Christin Ekker Ruth.

46-åringen kommer fra stillingen som rådgiver på voksenopplæringen i Røyken kommune, hvor hun blant annet følger opp flyktninger og innvandrere. Tidligere har hun jobbet ved Introduksjonssenteret i Drammen kommune med integrering overfor lokalt næringsliv.

I Stoppen Sportsklubb er hun kjent for å sette klare mål, og å nå dem, forteller Haugland Johansen:

– Christin har nettopp den profilen Stoppen SK søkte etter. Hun brenner for klubben, har stort pågangsmot, vet hvor vi står og hvor vi skal. Christin ser hele klubben, hun ser den viktige barneidretten og hvilke behov vi har i ungdomsfotballen. Derfor er vi veldig fornøyd med ansettelsen av Christin Ruth som daglig leder, sier styrelederen.​

Får Lier stadion som arbeidsplass

På kort tid har Stoppen etablert seg som en stor og aktiv klubb. Det gjør også at oppgavene og kravene til daglig drift er for store til at et arbeidende styre kan løse alle oppgaver.​

– Hennes kvaliteter som lagspiller, planlegger og relasjonsbygger blir viktige for arbeidet som står foran oss som klubb, sier Haugland Johansen.

Ekker Ruth vil få Lier stadion som arbeidsplass.

– Selv om jeg formelt ikke starter i jobben før i april, har jeg begynt å sette opp et årshjul. Oppgavene har jeg liggende på nattbordet, sier hun.​

Moro allerede

Stoppen vil fortsatt være en klubb tuftet på engasjerte foreldre og frivillig innsats.

– Det skal være forutsigbart og ryddig å være trenere i klubben. Jeg skal avlaste slik at trenere kan konsentrerer seg om det de brenner for, nemlig å lede ungene våre i trening og kamp, sier Ekker Ruth.

Daglig leder rapporterer til styret i Stoppen Sportsklubb. 

Ekker Ruth ser fram til mye glede i jobben:

– Det er allerede moro! Det gleder meg hver gang jeg kommer til Lier stadion eller kjører gjennom Lierbyen og ser det kry av unger i rødt Stoppen-tøy, smiler hun.

Kommentarer til denne saken