Stoppen-trener trakk seg

Tidligere A-lagstrener Ole Petter Engebretsen var tilbake på Lier stadion for å levere nøkler, og fikk med seg deler av kampen mot Gjøvik-Lyn. Han tok seg også med seg hunden "Messi" på en luftetur. FOTO: Lars-Petter Dæhlin Engesmo

Tidligere A-lagstrener Ole Petter Engebretsen var tilbake på Lier stadion for å levere nøkler, og fikk med seg deler av kampen mot Gjøvik-Lyn. Han tok seg også med seg hunden "Messi" på en luftetur. FOTO: Lars-Petter Dæhlin Engesmo

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Stoppen A-lags hovedtrener, Ole Petter Engebretsen, har trukket seg. – Det er manglende treningskultur som gjør at jeg gir meg, forteller Engebretsen.

DEL

Lørdag tapte liungene 6-0 med tidligere assistent-trener Thomas Røed som hovedtrener. Kristian Bye-Andersen er kommet inn som ny assistent-trener.

- Det er manglede treningskultur blant mange av seniorene og enkelte av juniorene som gjør at jeg gir meg som hovedtrener i klubben.  Gruppa blir ikke homogen nok. Jeg informerte styret om at jeg ville gi meg for halvannen måned siden, og spillerne fikk beskjed på bussen på vei hjem fra vårens siste seriekamp borte mot Nordre Land, forteller Ole Petter  Engebretsen.

Han tok turen en siste gang til Lier stadion samtidig som Gjøvik-Lyn møtte bunnlaget lørdag ettermiddag.

- Jeg dro hit for å levere nøkler. Jeg er ferdig med Stoppen, men jeg understreker at jeg ikke har et horn i siden til noen her. Og jeg hadde et veldig fint samarbeid med Thomas Røed, forteller  Engebretsen, som legger til at han selv også må ta noe av ansvaret for at det gikk som det gjorde.

- Jeg må ta litt ansvar selv. Da jeg tok over som hovedtrener for A-laget foran denne sesongen ville jeg prøve å bidra til en annen treningskultur, og få mer entusiasme inn. Det har jeg ikke klart, og jeg liker det ikke. Det ble ikke som ønsket, sier den tidligere hovedtreneren.

Mot Gjøvik-Lyn fikk det unge Stoppen-mannskapet en verst tenkelig start, og lå under 4-0 til pause.

-Vi sliter ved egen 16-meter og motstanderens 16-meter. Det blir for puslete fremover, men jeg velger å ta med meg mye positivt fra 2. omgang. I pausen ble vi enige om å trene på det vi vil bli gode til, nemlig å spille ball, og det fikk vi til i perioder, sier Thomas Røed, som erkjenner at sesongen kan ende med nedrykk til 4. divisjon.

Kampfakta

3.divisjon, avdeling 4

Stoppen-Gjøvik-Lyn 0-6 (0-4)

Lier stadion.

Dommer: Morten Olsen, Skrim.

Gule kort: To til Stoppen. Ett til Gjøvik-Lyn

Stoppens tropp: Espen Gustavsen, Lars Arve Bjørnerud, Joachim Andersen, Kristian Bye-Andersen, Stian Wensås, Jens Henrik Gjørven, Fredrick Searis, Shivan Ghazi, Jens Trygve Ingebretsen, Petter Nystrøm, Krister Aasbryn Kasta, Mads Nilsson, Tomas Begashaw Zweidorff, Deivydas Augustinavicius, Fredrik Nyborg Hedemark, Michael Loding, Martin Lyhus Gundersen, Thomas Borge.

Artikkeltags