Badet i pallplasser

F.v. Silje Arntzen  (16), Synne Strand (13) og Tilla Farnes Hennum (14) fra Lierbygda løp inn til topplasseringer søndag. Foto: Lars-Petter Engesmo

F.v. Silje Arntzen (16), Synne Strand (13) og Tilla Farnes Hennum (14) fra Lierbygda løp inn til topplasseringer søndag. Foto: Lars-Petter Engesmo

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Synne Strand (13), Tilla Farnes Hennum (14) og Silje Arntzen (16) imponerte i Drammensløpet søndag. Lierbygda-jentene orienterte til en seier og to 2.-plasser.

DEL

– Jeg var veldig spent på formen, for jeg var forkjølet den siste uken før løpet. Derfor tok jeg det litt rolig og orienterte sikkert. Det lønte seg, for jeg bommet ikke noe. Det var veldig gøy å vinne, fortalte Synne Strand.

Hun gikk helt til topps i D 13–14 med 26,09 på 3,1 kilometer i o-løpet som ble arrangert fra Landfalltjern i Drammen. Klubbvenninnen Tilla Farnes Hennum (14) kapret 2.-plassen, ett minutt og 37 sekunder bak i den 18 jenter store klassen.

– Jeg løp feilfritt til 4. post, men ut fra den tok jeg feil retning og surret litt mot 5. posten. Derfra og inn gikk det bra. Det var artig at vi vant dobbelt, sa Tilla Farnes Hennum, som også kunne glede seg over Silje Arntzen som løp inn til 2. plass i D 15–16.

16-åringen fra Lierbygda brukte 56,56 på 4,5 krevende kilometer, og var seks minutter og 30 sekunder bak Ingunn Egeberg Vari fra arrangørklubben Sturla.
– Jeg har også vært forkjølet den siste uken, og var usikker på formen. Men orienteringen var nesten helt perfekt, sa Silje Arntzen.

I D17AK løp Kari Strand fra Lierbygda inn til 3. plass med 55,40 på 4,5 kilometer.

Totalt startet 432 o-løpere i Sturlas Drammensløp, noe som er en solid økning i deltakerantallet.

Artikkeltags