Gå til sidens hovedinnhold

To strake seire til Johan Sebastian Gulliksen

sprangridning

Artikkelen er over 4 år gammel

– Dette er unikt for norsk ryttersport, og en stor prestasjon fra en lokal utøver fra Lier, sier redaktør i hestemagasin.

LIERSKOGEN/SVEITS: Johan Sebastian Gulliksen fra Lierskogen gikk både sist og forrige helg gikk helt til topps og seiret like godt i to toppklasser ved to internasjonale stevner i Sveits.

– Dette er unikt for norsk ryttersport, og en stor presentasjon fra en lokal utøver fra Lier, mener redaktør i hestemagasinet equilife.no, Therese Alhaug.

Torsdag forrige uke kom han på andreplass i World Ranking-klassen i Maurice Lacroix CSI *** i Humlikon, Sveits. Dagen etter slo han til med seier i en 1.50 klasse.

Og ikke nok med det. Helgen etter deltok Gulliksen seg til nok et internasjonalt stevne i Sveits, nærmere bestemt i Lausanne. Der seiret han igjen, i nok en av hovedklassene for unge ryttere, før han dag to tok andreplassen i selveste Grand Prix-klassen, 1.45 m.

– Dette er svært godt levert av unge Gulliksen fra Lier, sier Alhaug.

Johan Sebastian viser med andre ord storform om dagen, når han sammen med sine firbente makkere er på reisefot i Europa for å konkurrere mot den internasjonale eliten.

– Det er ingen tvil om at den unge herremannen tar etter sin far hva gjelder konkurranseinstinkt og disiplin. Hver dag nedlegger han timesvis i salen for å bli best - noe som ser ut til å fungere etter resultatene å dømme, mener Therese Alhaug, som har fulgt med på den unge rytteren fra Lierskogen i en årrekke. 

Kommentarer til denne saken