Tranbys turnere triumferte

TOK KM-GULL: Tranby TF i Lier sikret seg flest førsteplasser under KM Buskerud sist helg. Fra venstre: Oscar A Hoset, Anders Lærum, Christian Løkken, Henrik Caspersen, Håvard Svae, Emil Solvang og Lucas Ask Connell. Trenere: Gunder Jansson, Tron Lunde og Eirik Nuven på trampett og tumbling. Emilie Sørensen og Marte Holm på frittstående.

TOK KM-GULL: Tranby TF i Lier sikret seg flest førsteplasser under KM Buskerud sist helg. Fra venstre: Oscar A Hoset, Anders Lærum, Christian Løkken, Henrik Caspersen, Håvard Svae, Emil Solvang og Lucas Ask Connell. Trenere: Gunder Jansson, Tron Lunde og Eirik Nuven på trampett og tumbling. Emilie Sørensen og Marte Holm på frittstående. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

KM Buskerud i troppsgymnastikk ble avviklet i ROS Arena på Spikkestad sist helg.

DEL

(Drammens Tidende) RØYKEN: Ni kretsklubber med til sammen over 200 turnere i alderen 11–20 år deltok i et underholdende tempo for de fremmøtte tilskuerne.

Det ble konkurrert i følgende klasser:

Rekrutt, junior og senior, og den klubben som høster flest førstepriser dette året var Tranby Turnforening i Lier.

Tranby TF vant junior miks både i trampett og i tumbling. Samt seier over Drammen TF junior menn, både i trampett og i tumbling. Som eneste deltaker tok Tranby TF også førsteplassen i frittstående for menn junior. 

Tranby TF sitt junior kvinnelag tok også med seg en seier da de slo Hokksund i teamgym med knappe 0,25 poeng.

Teamgym gir en samlet poengsum i trampett, tumbling og frittstående. Ulikt den poengfordelingen som gis i de såkalte nasjonale klassene. Hvor hver enkelt av de tre grenene premieres separat.

Arrangør av årets KM var Drammens Turnforening med blant andre Brian Carlsen i spissen. Carlsen er svært godt fornøyd med mesterskapet, og er veldig oppmuntret over prestasjonene i alle aldersklassene.

– Det er spennende å betrakte også de yngste turnerne og den modenheten disse yter gjennom de ulike øvelsene. De har prestert en veldig utvikling, og spriket på klubbnivået er ikke så stort som det var for få år siden, sier Carlsen.

Klubbene som deltok i årets Kretsmesterskap var IL ROS, Ringerike, Skoger, Solberg, Mjøndalen, Hokksund, Kongsberg, Tranby og Drammen.

Artikkeltags