Gravsteinen Fra Drammen

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

I siste ukes utgave av Lierposten var det en sak om ekteparet Liv og Tom Gulbrandsen, som fant ut at det ene trappetrinnet ned i hagen deres var en gravstein. Tore Stustad fra Lier Historielag kan fortelle at gravsteinen har stått på Bragernes kirkelund. Dette, samt informasjon om andre gravsteder, kan finnes i «Gravminner i Norge» på nettsiden til Dis-Norge. Hvordan den har endt opp i Reistadlia er mer usikkert, men det kan altså tyde på at det tidligere har vært samlingsplass for gravsteiner der.

Sørensen ble gjenvalgt
Sverre Jan Sørensen ble gjenvalgt som leder av Lierbyen handelsforening under årsmøtet 21. april i år. Bente K. Skiaker (Lille Stasjon AS) ble gjenvalgt som nestleder. Siv Kristine Holther (Siv’s Hårstudio AS) fortsetter som styremedlem, og Anne-Grethe Falling (Garnbutikken AS) ble valgt inn som nytt styremedlem. Paula Eline Roestad (Pyntedokka AS) ble også valgt inn som nytt styremedlem, mens Maria Justad Halden (Dine Hender AS) er nytt varamedlem, sammen med Hanne Brattbakk (Lierbyen Optikk AS).
Det nye styret vedtok å bidra med flere miljøskapende tiltak i Lierbyen sentrum, som blant annet benker og blomster i lekeparken. Styret vil også fortsette sitt engasjement i forbindelse med den årlige julegrantenningen på Rådhusplassen.

Artikkeltags