Politibil under utrykning kolliderte med bil i motgående kjøreretning

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politipatruljen var på vei til et annet oppdrag da det smalt i på E134 i Spikkestadbakkene. De involverte skal ha kommet fra ulykken uten skader.

DEL

(Drammens Tidende) RØYKEN: Ulykken skjedde i 09-tiden da politipatruljen rykket ut til Spikkestad i forbindelse med et annet oppdrag.

– Patruljen har krasjet med en bil som kjørte i motsatt retning. Det er ikke snakk om en frontkollisjon, men bilene har kjørt inn i siden på hverandre, forteller politiets operasjonsleder Andre Kråkenes.

I personbilen satt en mann i 70-årene fra Drammen. Både han og de to politibetjentene kom fra ulykken uten personskader. Ingen av bilene er kjørbare etter ulykken og trenger dermed bilberging, opplyser operasjonslederen.

– Det gjenstår å se nøyaktig hva som har skjedd. Det er for tidlig å si om noen av partene har brutt veitrafikkloven. Dette vil vi undersøke, sier Kråkenes.

Siden det kun var snakk om materielle skader blir ikke saken sendt over til et annet politidistrikt.

– Full østeuropeer med spade

Patruljen var på vei til Spikkestad sentrum for å bistå en gutt som ringte inn og følte seg truet av det han beskrev som en full østeuropeer med spade.

– Det viste seg at det var en trailersjåfør som sto fast med vogntoget sitt. Han hadde brukt en spade mens han prøve å legge på kjetting, og utagert da han plundret.

Politiet sendte en patrulje og fikk roet ned den redde gutten.

– Alt gikk fint, sjåføren skal ikke ha rettet sinnet sitt mot gutten, sier Kråkenes.

Artikkeltags