Gå til sidens hovedinnhold

Tema Trygve og Eva

Artikkelen er over 4 år gammel

Omsorg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Først og fremst vil jeg takke Lierposten for å ha tatt opp saken så bredt som dere har gjort.

Dette har jo, som redaktøren sikkert visste, engasjert en stor mengde mennesker både i og utenfor Lier.

Slitsomme år

Det meste er sagt i alle reaksjonene som er trykket, men også i direkte henvendelser til Trygve.

Les også

Fram i lyset

Og dette vet jeg har gjort Trygve veldig godt, for jeg kan si med sikkerhet at årene som har gått har vært slitsomme, og da særlig de siste par da kampen mot myndigheten har foregått.

Trygve har alltid vært en ærlig sliter, men har også alltid vokst på slitet. Dette vet jeg, for jeg har kjent ham i 71 år, og grunnen til det er at jeg er bror hans.

Les også

Leder til terningkast 6

Å komme til Trygve krevde ikke mye av en, det var nok å kunne skravle litt om arbeid og jakt og kanskje ta en kaffedokter, man trang aldri smoking og høytidelig innbydelse enten det var i Solveigs eller Evas tid.

De siste årene etter at Eva ble syk har vi muligens hatt enda tettere kontakt og det har vært vondt å se slitet sette større og større merker.

Stolt av broren

Det var påfallende å se Trygve da han fortalte at Lierposten ville ta opp saken, han så håp, men var også redd for hvordan verden ville reagere, han så muligheten for at Eva kunne få det bedre og at han igjen kunne få sove om natta.

Noe av dette har heldigvis slått til og noe er kanskje ennå underveis.

Les også

Lier kommune må konsentrere seg om lovpålagte kjerneoppgaver

Alt dette for at Lierpostens redaktør sammen med Trygve var modige nok til å stikke hode inn i det som snart viste seg å være et vepsebol.

Jeg er så stolt av bror min som har stått rakrygget og jeg takker en gang til Lierpostens redaktør som har gitt meg bror min tilbake i nesten like fin stand.

Kommentarer til denne saken