Råkjører forbi veiarbeid - politiet tilkalt flere netter på rad

Artikkelen er over 2 år gammel

Bilister gir blaffen i nedsatt hastighet i forbindelse med veiarbeid på på rv 23 i Spikkestadbakkene. Fredag morgen ble politiet tilkalt, og det var ikke første gang.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: Politiet har fått tilbakemeldinger fra lederne for veiarbeidet i bunnen av Spikkestadbakkene på rv 23 at bilistene ikke på noen måte respekterer nedsatt fartsgrense fra 60 km/t til 50.

– Folk kjører som tullinger, og etter det vi fårt opplyst fra lederne for veiarbeidet har det allerede skjedd tre ulykker der ute, sier politiets operasjonsleder Marianne Mørch.

Tidlig fredag morgen tar politiet igjen oppstilling på stedet for å bidra til at trafikken avvikles på en slik måte at det ikke er til fare for veiarbeiderne. Også i natt var politiet på stedet, og tidligere netter har det også vært risikabel kjøring forbi de pågående veiarbeidene.

– Det står vektere der og regulerer trafikken, men vi får høre at publikum ikke bryr seg om anvisningene, og kjører altfor fort når de slippes forbi. Det er farlig for dem som arbeider på stedet, sier Mørch.

Hun minner om at det er en grunn til at hastigheten settes ned, og nå ber hun bilistene respektere fartsgrensen på stedet, og ta hensyn til veiarbeiderne.

LES OGSÅ: Nytt kjøremønster på rv23

Artikkeltags