Nå kan du kjøpe bussbillett i Oslo med Brakars nye app

NY APP: Har du denne appen på telefonen din må du snart laste ned en ny fra Brakar.

NY APP: Har du denne appen på telefonen din må du snart laste ned en ny fra Brakar.

Artikkelen er over 2 år gammel

5. mars lanserer Brakar ny app for kjøp av bussbilletter. Dagens Brakar Billett vil være tilgjengelig ut mars, og det er spesielt de som kjøper periodebillett som må være oppmerksom.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Den største nyheten er at du med den nye appen kan kjøpe enkeltbilletter i Oslo, dermed trenger du ikke to apper hvis du bruker buss både i Drammen og Oslo.

– Denne avtalen og ny app er en god nyhet for våre kunder, sier administrerende direktør i Brakar, Terje Sundfjord. Vi er spesielt glad for at vi nå kan tilby betaling også i Oslo med vår app. Kommer du av toget i Oslo og vil reise rundt i byen der, kan du bare kjøpe en enkeltbillett i sone Oslo i Brakars app. Det synes vi er bra for kundene våre, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Dagens app vil være i funksjon ut mars for kjøp av enkelt- og  24-timersbilletter, mens salget av periodebilletter opphører når den nye appen blir lansert 5. mars.

Brukere som har periodebilletter som varer lenger enn 1. april må ta kontakt med Brakar for å refundert pengene for gjenstående dager.

Dette er de viktigste funksjonene i den nye appen:

  • Reise med Brakars app i Oslo
  • Kjøpe billett til andre
  • Betale med Vipps
  • Kansellere billetten din
  • Endre starttidspunkt for billetten din
  • Gjenopprette appen din hvis du skulle være uheldig å miste eller ødelegge mobilen din

I den nye appen fra Brakar kan du imidlertid ikke kjøpe billetter til bussene fra Drammen mot Skoger, Sande og Svelvik som trafikkeres av Vestfold Kollektivtrafikk.

LES OGSÅ: Må stanse dumping av skitten snø i elva

Artikkeltags