Asker etablerer seg i Lier

Senterleder Karin Sønsteby kunne stolt vise fram Liers nye treningssenter på Liertoppen kjøpesenter torsdag ettermiddag.

Senterleder Karin Sønsteby kunne stolt vise fram Liers nye treningssenter på Liertoppen kjøpesenter torsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Og nei, det er ikke kommunesammenslåing vi snakker om akkurat nå.

DEL

LIERSKOGEN: Det vi snakker om er nyvinningen ved Liertoppen kjøpesenter.

Asker treningssenter åpnet torsdag filial på Lierskogen for å styrke konkurransen om treningssentertilbudene i Lier. Responsen var stor allerede fra første stund, og det er åpenbart at publikum var nysgjerrige på det rosa-pregede studioet på østsiden av kjøpesenteret.

- Vi er ikke her bare for å utvide senteret. Vi skal bli størst i Lier, sier senterleder Karin Sønsteby ambisiøst, som selv bor på Lierskogen.

Treningssenteret har vokst seg stor gjennom filialer i Asker og Slemmestad, samt ubemannede sentre i Røyken og Asker.

Nå er det altså Lier som er neste stedet ut.

- Først og fremst ønsker vi å være et treningssenter for lokalbefolkningen rundt Lierskogen, Tranby og Reistad, men selvfølgelig er vi ambisiøse nok til å prøve å nå ut til hele Lier. I tillegg er det mange som pendler mellom Drammen og Asker, så det er definitivt et potensiale her også, sier Sønsteby, som har tilsammen rundt 30 ansatte på treningssenteret.

Det være seg instruktører, personlig trenere, administrsjon og også fysioterapeuter. Sistnevnte er et nytt og unikt konsept kun for Lier-senteret, hvor medlemmer får prisavslag og andre fordeler ved å benytte seg av fysiotilbudet.

Og på spørsmål om hvor store medlemstall vi snakker om å oppnå, så har Sønsteby et klart mål - uten å sette en dato på når det målet skal oppnås.

- Er vi på 1500 til 1700 medlemmer en gang, så når vi et tak som gjør at det kommer til å stå veldig bra til her. Målet nå er å nå 500 på relativt kort sikt, og med litt flaks så kanskje 1000 ved utgangen av året, sier senterlederen.

Artikkeltags