Fire arrestert etter fyllebråk: – Ikke noe særlig mer enn en vanlig helg

Totalt i Sør-Øst politidistrikt er 14 satt i arresten. Fire av dem er fra Drammen.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN/LIER: Ifølge operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Trond Egil Groth, har det vært en del folk ute i politidistriktet i natt.

Men selv om det er julebordssesong, mener han at det har vært på det jevne når det gjelder antall hendelser, og altså ingenting utenom normalen.

Dette er nattas hendelser:

  • Drammen klokka 00.45: En lokal, beruset mann i 50-åra tømte et pulverapparat på Bragernes torg. Han ble anmeldt av politiet og kan vente seg en «klekkelig bot» for opptrinnet.
    – Jeg antar dette kan gå under definisjonen fyllerør, sier Groth til Drammens Tidende.
  • Sylling klokka 01.20: Politiet fikk melding om pågående innbrudd i busshallen på stedet. De rykket ut, men fant alt annet enn en innbruddstyv. Her var nemlig en beruset, lokal mann i 60-åra som hadde sovnet på bussen. Sjåføren skal ikke ha merket dette ifølge politiet, som kjørte mannen hjem.
  • Drammen klokka 02.00: En svært vrien gjest på et utested i Tollbugata skal ha gått til angrep på en av vaktene på stedet. Han ble kjørt i arresten.
  • Drammen klokka 02.15: Denne gangen måtte politiet bistå et utested på Bragernes torg, på grunn av en svært beruset og utagerende gjest. Den lokale mannen i 20-åra skal ha «satt seg opp overfor patruljen». Han skal ikke være kjent av politiet fra tidligere, men kan nå vente seg konsekvenser for sin dårlige atferd, skriver politiet på Twitter.

Totalt skal politiet ha innbragt fire personer i løpet av natta. Men for hele det store politidistriktet er det 14 som er satt i arresten.

– Det har vært en del folk ute i de forskjellige byene har jeg blitt fortalt av patruljelederne. Men det har ikke vært noe særlig mer enn i en vanlig helg, sier operasjonsleder Groth.

Artikkeltags