Sinnasnekker-episode på hjemmebane

Jon Lyng, Otto Robsahm og Helén Sturesson, alle fra Lier, blir å finne på TV Norge tirsdag 19.30.

Jon Lyng, Otto Robsahm og Helén Sturesson, alle fra Lier, blir å finne på TV Norge tirsdag 19.30. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I fjor flyttet «Sinnasnekker'n» Otto Robsahm til Lier. I morgen sesongåpner han på hjemmebane.

DEL

LIERSTRANDA: De er inne i sin femte sesong, og i episode nummer 82 er det samboerne Jon Lyng og Helèn Sturesson fra Lierstranda som får gjennomgå av Otto Robsham, kjent som Sinnasnekker'n.

SBS Discovery, som eier TV-kanalen TV Norge hvor episodene blir sendt, beskriver følgende i tirsdagens episode som starter 1930 på TV Norge.

«Hos Jon i Drammen råder det et fullstendig kaos. Jon har voldsomme visjoner og planer for huset, som han ser for seg i praktfull sveitserstil. Han har også en kjæreste som bor et stykke unna med sin datter, og målet er at de skal flytte sammen før skolen starter til høsten. Problemet er at huset er totalt ubeboelig for kjæresten Helén og datteren hennes, og Jon kommer garantert ikke i mål til skolestart. Han har mange planer i hodet, i tillegg til urealistiske tidsaspekter. Helén har også tilbudt seg å hjelpe, men får ikke lov. På toppen av det hele er han utrolig skeptisk til håndverkere og lar absolutt ingen andre slippe til.»

– Nå gleder jeg meg selv til å se episoden, sier Otto Robsahm til Lierposten.

Lierposten har foreløpig ikke lykkes i å snakke med samboerparet men Robsahm kan fortelle om en spennende start på hans femte sesong på skjermen.

– Den største jobben var for dem å holde fokus. Men de var et veldig hyggelig par som var flotte å jobbe sammen med. Så får jeg håpe at de har lært, sier «Sinnasnekker'n».

Han tok med seg familien og flyttet til Lier i fjor, etter at han kjøpte et småbruk ved Lierbakkene. Dette blir hans første episode på hjemmebane.

– Her i området er det ikke spilt inn før. Men det var ikke noe ekstra spesielt for min del, og jeg kjente ikke til verken familien eller prosjektet fra før, poengterer Robsahm.

Som nevnt åpner Sinnasnekker'n sin femte sesong på TV Norge 19.30 tirsdag kveld.

Artikkeltags