Runar Gravdals sønn skutt - utenfor livsfare

Lier SVs Runar Gravdal fra Lierskogen hadde noen tunge timer fra meldingen om at hans yngste sønn var skutt, til han fikk vite at sønnen hadde overlevd massakren på Utøya.

Lier SVs Runar Gravdal fra Lierskogen hadde noen tunge timer fra meldingen om at hans yngste sønn var skutt, til han fikk vite at sønnen hadde overlevd massakren på Utøya. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Sønnen til Runar Gravdal i Lier SV, Glenn Martin (20), var blant dem som ble rammet av kuleregnet på Utøya fredag. Han skal nå være utenfor livsfare.

DEL

- Det har vært et mareritt, men nå ser det ut til at Glenn Martin skal komme fra det uten vesentlige fysiske mén, sier den profilerte SV-eren Runar Gravdal fra Lierskogen.

Hans yngste sønn, Glenn Martin (20), var tilstede på Utøya fredag, og var blant dem som ble skutt og skadet.

- Det var noen forferdelige timer fra vi fikk melding fredag kveld om at han var skutt, til vi omsider fikk vite lørdag klokken fem om morgenen at han hadde overlevd, forteller Gravdal.

Han er nå ved sin sønns side på Ullevål.

- Han er våken og jeg har fått snakke med ham. Han husker alt, og har fortalt en del, men sliter litt med å kommunisere på grunn av ansiktsskader. Vi tror han skal være på den sikre siden, og er utrolig lettet over det, samtidig som vi føler med alle dem som ikke var like heldige, sier Runar Gravdal.

Grunnen til at det først ble meldt at ingen fra Lier var skadet, er at Glenn Martin nå er bosatt i Svelvik, og derfor ikke er medlem av Lier AUF, men i lokallaget der han bor.

Artikkeltags