Nytt år med Lierstøtten

Under et arrangement på Tranby menighetshus ble det for ett år siden delt ut 250.000 kroner til verdige mottakere. Nå er det mulig å søke på nytt.

Under et arrangement på Tranby menighetshus ble det for ett år siden delt ut 250.000 kroner til verdige mottakere. Nå er det mulig å søke på nytt.

Artikkelen er over 4 år gammel

– Lierstøtten kan bidra til å oppfylle drømmer, sier adm.dir. Jan Vidar Thoresen i Lier Everk.

DEL

LIER: For sjette gang oppfordrer noen av Liers sentrale bedrifter personer, lag og foreninger innen idrett, kultur og utdanning om å søke midler fra sponsorfondet Lierstøtten.

Bak fondet står Lier Everk, Mester Grønn, Eidos Eiendomsutvikling, USBL, Holtsmark Golfklubb og Lierposten.

Lierstøtten ble etablert i 2008, og hadde første utdeling i 2009. Siden den gang er det blitt delt ut mellom 1,2 og 1,3 millioner kroner.

Ifølge fondets statutter er formålet å støtte prosjekter innen kultur, idrett, kunnskap og ideelt arbeid. Sponsorfondet støtter lag, foreninger, organisasjoner og enkeltpersoner som hører til i Lier.

Sjette gang

– Lierstøtten er etter hvert blitt en viktig begivenhet i Lier, og er med på å realisere flere lokale prosjekter og oppfylle både små og store drømmer. Vi er glade for å kunne dra dette i gang for sjette året på rad, sier Jan Vidar Thoresen i Lier Everk på vegne av bedriftene som står bak.

Lierstøtten ble etablert i 2008 av Lier Everk, Holtsmark Golf og Lierposten. Siden har flere bedrifter kommet med som partnere.

– Vi håper at flere lokale bedrifter ser verdien av å være med i et slikt sponsorfond. Der er mange som har fått realisert drømmer gjennom Lierstøtten, og med flere bedrifter kan vi gi støtte til enda flere gode aktiviteter i organisasjoner, idrettslag og enkeltpersoner i Lier, sier Thoresen.

Nytt nettsted

De som vil søke kan gå inn på www.lierstotten.no der det er tilgang til et enkelt søknadsskjema.

– Vi arbeider i disse dager med å etablere et nytt nettsted, men det gamle vil fungere helt til det nye er lansert, sier redaktør Pål A. Næss i Lierposten.

Etter å ha samlet alle søknaden vil en jury bestående av personer fra de deltakende bedriftene, plukke ut dem som får støtte i år. Tildelingen skjer i forbindelse med et eget arrangement på Tranby menighetshus i mai.

Artikkeltags