LIER/OSLO: 8. august ble det kjent at liergutten Cengiz Al, best kjent som «SKAM-Yousef» er en av deltakerne i årets sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse».

Cengiz fortalte til Nettavisen at han håper hans deltakelse i TV-konkurransen kan inspirere ungdom til å begynne med dans. Selv har han trent og lært bort dans i Attic dansestudio i Drammen, og har startet dansegruppa «We are 1», sammen med blant andre medskuespiller i «SKAM» Herman Tømmeraas og José Manuel Gatica Guerro og Thomas Alsgaard

Som kjent er ikke kjendisene alene på dansegulvet, og nå avslører TV 2 at Mai Mentzoni blir Cengiz' dansepartner. Kommende sesong av danseprogrammet blir Mentzonis tredje, og i fjor kom hun helt til finalen sammen med programleder Markus Bailey.

Tross mange år med danseerfaringer, mener ikke Cengiz at det gjør at han automatisk klarer seg bedre enn de andre deltakerne.

– Det jeg gruer meg til er at jeg ikke vet hva slags dans vi skal gjøre. Jeg kan bare swing. Eller, jeg kan ikke swing, men jeg vet hva det er. Så det gruer jeg meg mest til, og eventuelle skader hvis det blir mye trening, fortalte 20-åringen til Nettavisen forrige uke.

Resten av årets «Skal vi danse»-par ser slik ut:

Jorun Stiansen og Fredric Brunberg

Trude Drevland og Bjørn Holthe

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen

Ida Gran-Jansen og Benjamin Jayakoddy

Hedda Kise og Ivo Havranek

Geir Schau og Anette Stokke

Tommy Steine og Alexandra Kakurina

Erik Follestad og Lillian Aasebø

Erlend Elias og Marianne Sandaker

Anna Rasmussen og Glenn Jørgen Sandaker

Grunde Myhrer og Ewa Trela

Programmet har premiere på TV 2 lørdag 2. september.