Seks biler i krasj på speilblankt føre

Foto:

Seks biler kjørte i ettermiddag i hverandre på det speilglatte føret. Ingen personer ble skadet.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Det var like før klokken 16 i ettermiddag det ble den reneste skøytebanen i Tårnveien på Gulskogen. I alt seks biler var innblandet i et uhell, men de materielle skadene ble små, og ingen personer kom til skade.

– Jeg kom kjørende nedover Tårnveien da jeg så en kar som sto og vinket i veikanten. Det viste seg at en bil hadde begynt å skil, og truffet to parkerte biler lenger nede i bakken. Jeg forsøkte å bremse, men bilen skled, og før jeg visste ordet av det snurret jeg helt rundt før bilen stoppet, sier føreren av den ene bilen til Drammens Tidende.

Bilen hans ble stående med snuten mot kjøreretningen, før en ny bil kom seilende ned bakken og kjørte inn i mannens bil.

Også sjåføren i denne bilen forteller at hun ikke hadde mulighet til å stanse bilen.

– Den bare sklei ned bakken 30–40 meter, sier hun.

Veien var ikke strødd før uhellet, og snøen var helt blankpolert. Politiet fikk tilkalt Aktiv Veidrift, som kom til stedet med to traktorer som strødde. Ingen av førerne fikk noen reaksjoner fra politiet, som karakteriserer det hele som et hendelig uhell. Politiet hjalp de involverte med å fylle ut skademeldinger på stedet.


Artikkeltags