(Drammens Tidende)

LIER: Europris-arving og blogger Maria Høili og Edvard Erken Høili giftet seg i hemmelighet på tinghuset i Drammen for litt over et år siden. Nå har ekteparet fått sin egen TV-serie på streamingtjenesten Viafree. I serien følger vi parets luksuriøse hverdag, hvor det går opp og ned, skriver MTGTV i en pressemelding.

– Det byr på både godt og vondt. Vi har mange muligheter. Vi reiser, kjøper maten vi trenger, og behøver ikke bekymre oss for regninger. Men man bli isolert og folk dømmer deg. Vennene man får er kanskje ikke ekte. Det er vanskelig å finne mennesker rundt seg som ikke er sjalu på livsstilen vår, sier Høili i pressemeldingen.

Blant annet får seerne være med på parets forsøk på å forlate villaen i Lier til fordel for en solrik tilværelse i Los Angeles, skriver Dagbladet.

Høili forsøkte lenge å selge sin herskapelige gård i Lier. Eiendommen på nærmere 120 mål ble lagt ut i juni med en prisantydning på drøye 38 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet

Ifølge PR- og informasjonsansvarlig i Finn, Kristine Eia Kirkholm, var boligen Buskeruds mest viste boligannonse på Finn i 2016, samt Norges tredje mest viste annonse. Litt over et halvt år etter at eiendommen ble lagt ut på markedet, ble imidlertid annonsen trukket fra både Finn og meglerfirmaets nettsider.

– Vi hadde planer om å selge og det var en del interesse, men vi kom ikke helt i mål prismessig. Vi valgte å trekke boligen fra markedet igjen og leie det ut. Grunnen er at vi ikke helt vet om vi blir værende i USA eller om vi ønsker å flytte tilbake til Norge. Huset befinner seg i et segment der man er avhengig av å treffe den riktige kjøperen, skriver Høili og ektemannen i en e-post til Dagbladet.

I juni i fjor avslørte Europris-arvingen at familien hadde kjøpt hus i LA.

Huset, på 165 kvadrat, ligger kun en kort gåtur fra berømte Venice Beach.

– Jeg er i skyene og har ikke ord for hvor mye vi gleder oss, skrev Høili på bloggen sin den gangen.

Og nå får altså seerne følge ekteparets luksuriøse hverdag i en TV-serie, som har premiere 26. september.