Tre til legevakt etter ulykke på E18 - bilfører mistenkt for ruskjøring

Foto:

Tre personer er kjørt til legevakt etter en kollisjon mellom tre biler på E18 like ved avkjøringen til Tranby. Bilføreren som forsårsaket ulykken er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: Nødetatene rykket ut til ulykken som skjedde i 17.15-tiden i retning Drammen.

To biler skal ha ligget ved siden av hverandre i hver sin fil, med ytterligere en bil foran i den venstre filen. Den forreste bilen skal ha bremset opp for kø foran, noe bilen bak ikke oppfattet.

– Bilisten som lå bak i den venstre filen skal derfor ha feid inn i baken på bilen foran, før den deretter ble kastet over i det høyre kjørefeltet og smalt inn i den tredje bilen, forteller innsatsleder i politiet, Olav Kleiveland. Han sier lav sol kan ha vært en medvirkende årsak til ulykken.

To av bilene skal ha fått omfattende skader og må taues bort fra stedet, mens den tredje bilen var kjørbar etter ulykken.

Bilføreren som ikke greide å bremse ned for bilen foran er en mann i 30-årene fra Drammen. Han er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, opplyser politiets oppdragsleder Thorleif Rustad.

Det blir dermed opprettet sak mot denne bilføreren.

Det sørgående feltet var en periode stengt etter ulykken, og bilene ble omdirigert.

Klokken 18.10 melder politiet at E18 er gjenåpnet i begge felt etter ulykken, men det skal fortsatt være noe kø i området.

Foto:

Foto:

Artikkeltags