Motorsykkel veltet og brant

Artikkelen er over 4 år gammel

En mann i 40-årene slapp med skrekken da motorsykkelen han kjørte veltet og ble slukt av flammer på E18.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: Motorsyklist, som kommer fra Nedre Eiker, kom kjørende i retning Drammen i ett-tiden natt til torsdag. I Fosskolltunnelen gikk noe galt. Foreløpig vet ikke politiet hva som skjedde. Men det de vet, er at sykkelen har veltet og den har brent. Føreren kom seg fra uhellet med så små skrammer at han ble kjørt til legevakten for sjekk.

– Han var visst uskadd, men ble lagt inn på sykehus fordi han hadde vært nede på bakken i forbindelse med uhellet. Torsdag morgen har han skrevet seg selv ut fra sykehuset, sier Olav Myrvold, operasjonsleder i søndre Buskerud.

Han sier at føreren har hatt veldig flaks.

– Han kunne truffet en bil eller andre ting i tunnelen, sier operasjonslederen.  På grunn av veiarbeider, går trafikken i begge retninger i tunnelen hvor motorsykkelen veltet.

LES OGSÅ: Tjente 200 millioner på tre år

Mye røyk

Den første meldingen om motorsykkelvelten kom til politiet klokken 1.12. Flere ringte inn.

- Det var store mengder røyk. Tunnelen måtte stenges en god stund frem til den var tømt for røyk, sier Myrvold. Det var en del trafikk på stedet da uhellet inntraff.

LES OGSÅ: Full mann plaget Røde Kors

Mistenker rus

Politiet mistenkter at mannen, som hadde lånt motorsykkelen av en bekjent, var ruset. Han vil bli avhørt i forhold til dette så snart resultatet av blodprøver som er tatt, foreligger.

Føreren er ikke ukjent av politiet fra før.

LES OGSÅ: Tatt for bruk av narkotika

Artikkeltags