Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 4 år gammel

Politiet hadde nok å henge fingrene i natt til lørdag. Seks personer måtte tilbringe natten i arrest.

DEL

(Drammens Tidende) – Patruljen har meldt om veldig mye folk ute i natt, men jeg kan ikke si så mye om det er mye eller lite i forhold til normalen, sier operasjonsleder

Trond Egil Groth.

Satt i arrest

Fra midnatt og utover har følgende hendelser funnet sted i vårt distrikt:

Politiet måtte til en privatadresse i Drammen hvor en beruset og utagerende dame tatt med inn til politiets arrest.

Sande: Melding om beruset mannsperson på togstasjonen. Politiet dro til stedet og geleidet en noe sjanglete fyr vekk fra stasjonsområdet, skriver politiet på Twitter.

En beruset mann i 20-årene fra Øvre Eiker ble bortvist fra Drammen sentrum. Han var beruset og oppførte seg «teit» skriver politiet på Twitter, men kom tilbake 20 minutter senere. Han ble tatt med inn og satt i arrest.

Politiet stanset en bil ved Bragernes kirke klokken 00.30. Det ble funnet noe hasj i bilen, og eier av denne blir anmeldt.

Nedre Eiker: Patruljen kjørte en beruset, men hyggelig kar hjem til bopel. Han var på Statoil, og hadde fått i seg litt mye «fluidum» meldes det på Twitter.

Drammen: Ny ung gutt bortvist fra Bragernes sentrum på grunn av beruselse og dårlig oppførsel.

Drammen: En svært beruset kvinne ble tatt med inn til arresten fra taxikøen. Hun kunne ikke gjøre rede for seg på noen som helst måte.

En beruset trønder ble sjekket hengende beruset over en bil bak Torget Vest. Ble overtatt av ei venninne så det ordnet seg for han.

Slåssing på Snappys

En lokal mann i 40 årene ble anmeldt for å ha urinert utenfor Dickens. Han ble også bortvist fra sentrum til lørdag morgen.

Småslåssing utenfor Snappys.

– Det var to tidligere kjærester som kom i et håndgemeng. Den ene ville anmelde den andre, og det vil i så fall skje over helgen. Det var ingen skader som politiet kunne se, men de var litt utagerende, sier Groth.

Politiet måtte også ordne opp i et basketak inne på Esso Hauges gate hvor to karer var hissige og beruset. Operasjonsleder opplyser at ingen av partene vil anmelde, og at det heller ikke vil bli en sak fra politiets side.

LES OGSÅ: Mor og barn tatt for tyverier

LES OGSÅ: Pågrep utagerende dame

LES OGSÅ: Flere meldte om rabiat kvinne

Artikkeltags