Seniordag på Svensefjøset

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

LIERBYEN: Årets informasjonsdag for seniorer arrangeres onsdag på Svensefjøset i Lierbyen.

Infodagen har etter hvert blitt et fast innslag hver høst, og trekker som regel fullt hus. Etter å ha blitt arrangert seks ganger tidligere på Haugestad, er det altså nytt oppmøtested i år. Billettene ble revert bort tidlig, og det er rundt 170 deltakere som samler seg til dagen som i tillegg til å informere, også inspirerer seniorer i kommunen.

I år blir det rundt 20 stands som deltakerne kan besøke under dagen, og programmet er som alltid velfyllt. Det hele starter – etter litt kaffe og myldring – med musiker og skogsjente Tone Jorunn Tveito og foredraget «Til stades – i naturen vaknar sansane».

Etter et innslag med folkehelsekoordinator Live Brekke og en liten pause, blir det mer om friluftsliv, denne gangen ved Vibeke Clausen fra DNT Drammen og Omegn. Hun tar for seg «Friluftsliv i nærmiljøet».

Forfatter og lektor Inge Eidsvåg holder foredraget «Om aldringens forunderligheter, vemod og gleder», før det bydes på høstsuppe og brød. Etter maten kommer Kari Svendsen, eller Banjo-Kari, og holder konsert, før det hele avsluttes av politiker Olav Aasmundrud.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken