Lier-musikk på Bragernes torg

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Kommende lørdag formiddag skal Liunggjengen og medlemmer fra Lier Musikkverksted opptre på Bragernes torg.

Det skjer i forbindelse med Barnas dag, som er et arrangement i forbindelse med at Kiwanis som organisasjon er 100 år i år, og det er i år 50 år siden det ble etablert et distrikt i Norden.

Årets jubileum er lagt til Drammen, og i forbindelse med dette ønsker Kiwanis å gi barna en dag med spennende opplevelser på torget i Drammen, da Kiwanis sitt motto er Barn først og fremst. Kiwanis Club Lier er en av klubbene som står bak dette arrangementet. Klubben har i løpet av de over 30 årene den har eksistert, gitt over 3,5 millioner kroner tilbake til lokalsamfunnet, i tillegg til midler samlet inn til internasjonale aksjoner.

Klubben har lagt og legger ned mange timer på institusjoner i Lier, og har i alle de årene den har eksistert avholdt julemiddag for enslige på selve julaften.

Klubben er i samarbeid med Lier kommune og de andre klubbene i Buskerud teknisk arrangør for den årlige dansegalla «Rockefot» for funksjonshemmede.

Det blir også anledning til å få mer informasjon om Kiwanis, og noen av de organisasjonene som støttes av Kiwanis District Norden vil også være til stede.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken