Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til et kreativt fellesskap

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi ønsker å skape et designerfellesskap hvor vi kan inspirere og gjøre hverandre gode.

LIERSTRANDA: Det sier Heidi Michalsen, som sammen med Siri Haust står bak den spenstige ideen om kontorfellesskapet VillaDesignStudio, som har åpnet på Lierstranda.

Michalsen og Haust er veletablerte boligstylister, og driver i tillegg til det nye kontorfellesskapet, hver sin avdeling av firmaet DinBoligStylist. I tillegg til dem, har også hagedesigner, teknisk tegner, baderomsdesigner, interiørkonsulenter og en håndverker flyttet inn i fellesskapet.

Unik mulighet

Men de har plass til flere, og ønsker spesielt enkeltpersoner og små firmaer som føler de kan passe inn.

– Da vi fikk ideen om et slikt kontorfellesskap, var det ingen andre i området, så det er et behov, forklarer Haust, og viser rundt i det store lokalet, som ligger midt i smørøyet for alt som har med hus, hjem og hage å gjøre.

Og lokalet er ikke som alle andre kontorfellesskap. Haust og Michalsen har avtaler med flere lokale firmaet, både når det gjelder tapet, maling, møbler og interiør. Derfor er lokalene både forseggjort og mer luksuriøse enn mange andre kontorfellesskap.

(Artikkelen fortsetter under bildegalleriet)

Bildeserie

Se bildene fra kontorfellesskapet

– Vi ønsker at kunder skal få en positiv opplevelse når de kommer i kundemøter, og det skaper et mer kreativt arbeidsmiljø, forklarer Michalsen.

Lokalene er store, og inneholder både møterom, kjøkken og eget showroom – i tillegg til kontorplassene. Og de som er med i fellesskapet, kan alle nyte godt av fasilitetene. Det får de med på kjøpet.

Stor interesse

Satsingen har så langt blitt møtt med både interesse og godord fra både næringsliv og leverandører.

Og selv kan både Michalsen og Haust skrive under på at det å være del av et kontorfellesskap er noe helt annet enn å sitte for seg selv.

– Det er mer sosialt, vi inspirerer og utfyller hverandre. Nå har Heidi og jeg morgenmøter før vi drar ut på jobber. Før hadde vi ikke det, forklarer Haust.

– Og vi har tro på at et kreativt fellesskap vil være med på å gjøre alle bedre. I tillegg er det sentralt, og vi har god plass her, påpeker Michalsen, som har flyttet hele lageret sitt fra Sylling til Lierstranda.

Kommentarer til denne saken