Tirsdag 1. desember lanseres TV-serien «Outlier», som alle Lierpostens lesere kan se via nettsiden ved å klikke her.

Hele sesongen er tilgjengelig for alle abonnenter. Den første episoden er åpen for alle, resten av serien kun for avisas abonnenter. Serien er kun tilgjengelig i Norge. Den er blant annet solgt til ti andre land, men fram til 28. desember kan den bare ses via Amedias aviser.

Mystisk drap i Kautokeino

Historien er lagt til nord i landet. På vei hjem fra fest i Kautokeino finner tenåringen Elle Jannok en mobiltelefon som ligger i veikanten og ringer. En stemme spør etter Sofie – så brytes forbindelsen. Noen dager senere, i en bygd noen timer unna, finner politiet det avkledde liket av nitten år gamle Sofie på en campingplass.

I London forsker Maja Angell på seriedrapsmenn, da hun får høre om drapssaken i hjemtraktene. Hun trosser alle råd og reiser hjem med en beskjed til det lokale politiet: Dere har siktet feil mann for drapet.

Maja møter sterk motstand fra politiet som mener de har løst saken på rekordtid. Men tvilen begynner å melde seg. Sakte, men sikkert involveres Maja Angell i etterforskningen. Snart viser det seg at hun har rett, og jakten på en seriemorder begynner.

Det er Kristine Berg og Arne Berggren som står for manus og regi. De har jobbet sammen tidligere, blant annet med Elven, Rekyl og Hvaler.

«Northern nordic noir»

Konserndirektør i Amedia, Pål Nedregotten, lover Amedias lesere en høykvalitets, spennende «northern nordic noir» filmet i et spektakulært stykke Norge.

– «Outlier» er for det første en veldig god krimserie med en tematikk som vi tror har potensial til å fange bredt over hele landet. For det andre så gjør innspillingen i den ekstremt vakre naturen i Troms og Finnmark det til et uttrykk som passer godt med vår tilstedeværelse som medieselskap i nord, sier Nedregotten.