Gå til sidens hovedinnhold

MC-fører skadet etter kollisjon på E134

En MC-fører er fraktet til Drammen sykehus med uavklart skadeomfang etter en trafikkulykke på E134 ved Lierstranda. En mann i 70-årene er siktet for å ha forårsaket ulykken.

(Drammens Tidende)

LIER: E134 var stengt i begge retninger mellom Amtmannsvingen og Gullaug etter ulykken.

Politiet opplyser at skutersjåføren ble påkjørt bakfra av campingbilen, og at det er store materielle skader på skuteren.

Uavklart skadeomfang

Skutersjåføren, en mann i 60-årene fra Akershus, skal være skadet og har smerter, men er ved bevissthet.

– Føreren er kjørt til Drammen sykehus med ambulanse. Skadegrad er fortsatt uavklart, men antatt alvorlig, tvitrer politiet.

Ifølge Drammens Tidendes reporter på stedet fikk sjåføren helsehjelp på ulykkesstedet før vedkommende ble fraktet til sykehus.

Saken fortsetter under bildet

Siktet

Campingbilsjåføren, en lokal mann i 70-årene, er siktet og mistenkt for brudd på veitrafikkloven. Politiet mener ulykken oppsto fordi mannen på et eller annet vis var uoppmerksom på MC-føreren foran.

– Vi vet ikke nøyaktig hva som har skjedd ennå, men det er besluttet å beslaglegge mannens førerkort, sier operasjonsleder i politiet Jan Kristian Johnsrud.

Det er ikke mistanke om promille hos noen av de involverte.

Les også

Utrykningspolitiet: 93 prosent færre kontrollert for promille i sommer

Trafikale utfordringer

Ulykken førte til store trafikale utfordringer på den trafikkerte veien. Strekningen var stengt i begge retninger i over en time etter ulykken.

Klokken 12.22 ble veien åpnet for normal ferdsel.

Les også

Høie varsler nasjonale munnbind-råd fredag