Stenger stasjonen

MANGLER ASFALT: Lyngås gjenvinningsstasjon stenges fra 5. til 8. august for asfaltering.

MANGLER ASFALT: Lyngås gjenvinningsstasjon stenges fra 5. til 8. august for asfaltering. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Lyngås gjenvinningsstasjon stenges i fire dager.

DEL

Lyngås gjenvinningsstasjon på Tranby holder stengt fra onsdag 5. august til og med lørdag 8. august på grunn av asfaltarbeider.

RfD oppfordrer derfor besøkende til å benytte en av de andre gjenvinningsstasjonene i Drammensregionen i stedet i disse dagene.

– Vi beklager ulempene stengingen av Lyngås gjenvinningsstasjon medfører, sier Johan Remmen, daglig leder i Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD) i en pressemelding til Lierposten.
 

Åpnet 1. juli

Stasjonen ble åpnet for prøvedrift 1. juli, men alle arbeidene er ikke helt ferdige ennå.

– Asfaltering er en jobb som ikke kan gjøres med publikum til stede, så da må vi dessverre stenge noen dager for å få jobben gjort, forklarer Remmen.

Lyngås gjenvinningsstasjon i Lier er den første gjenvinningsstasjonen i Drammensområdet som bygges etter RfDs nye konsept for gjenvinningsstasjoner.

"Stasjonen har stor kapasitet, god trafikkavvikling, klimavennlige løsninger, tak over deler av området og egne bygg for mottak av farlig avfall og ombruk", heter det i pressemeldingen fra RfD.
 

Røyken følger etter

De nærmeste stasjonene til Lyngås, er Lindum i Drammen og Follestad i Røyken.

Gjenvinningsstasjonen på Follestad bygges om etter samme konsept som på Lyngås, og vil være ferdig i løpet av høsten.

Alle RfDs gjenvinningsstasjoner kan benyttes gratis av private husholdninger uavhengig av hvilken av regionens ni kommuner de tilhører.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken