Hun skal synge duett med Staut på Svensefjøset

Blit duettpartnere: Ida F. Kampenhaug ble valgt ut av Staut (innfelt) til å synge duett med bandet på konserten som holdes på Svensefjøset fredag.

Blit duettpartnere: Ida F. Kampenhaug ble valgt ut av Staut (innfelt) til å synge duett med bandet på konserten som holdes på Svensefjøset fredag.

Artikkelen er over 3 år gammel

– Nei, skal jeg det? Så koselig. Så gøy!

DEL

TRANBY/LIERBYEN: Ida F. Kampenhaug ble tatt litt på senga da hun fikk nyheten om at det var henne Staut hadde valgt som duettpartner til konserten på Svensefjøset fredag.

– Jeg ble litt overrasket nå, men dette blir artig. Jeg må bare få summet meg litt, ler 23-åringen fra Tranby.

Liker seg på scenen

Til daglig studerer hun utøvende musikk ved Westerdals i Oslo, og er ikke ukjent med å stå på en scene.

– Nei, jeg har gjort mange små sceneopptredener, nå sist på Blå i Oslo med eget band og egne sanger. Det var veldig bra, sier den talentfulle sangeren, som også har spilt i Jakob Kulturkirke i Oslo.

Ida fikk også vist hva hun er god for på scenen i flere forestillinger da hun gikk dramalinja på St. Hallvard videregående, og kunne godt tenke seg å fortsette med musikk og teater framover.

Ønske fra bandet

Nå skal hun sette seg ned å øve inn låta hun skal spille med Staut.

– Staut er jo et band man bare kjenner til, så dette blir både spennende og morsomt. Jeg gleder meg, ja, sier hun.

De som nådde nesten helt opp var Ida Helene Nygård Benonisen og Andrea Bratlie Indregård – kjent som Ida & Andrea – og Veslemøy Bratås. Disse vil få møte bandet på konsertdagen.

Det var etter et ønske fra Staut at konkurransen om å bli duettpartner ble lansert.

– Vi har alle stor sans for unge som holder på med musikk, så det hadde vært moro for oss hvis et ungt talent fra Lier vil synge en sang med oss på scenen, sa Gaute Ausrød.

Festivalstemning

Utekonserten markerer starten på Lierdagene, og Svensefjøset legger opp til skikkelig festivalstemning.

– Scenen er flyttet foran i stedet for bak hovedbygget, og det blir kontinuerlig servering av enkle matretter fra smokeren gjennom hele kvelden, sier Linda-Marie Opsal fra Svensefjøset.

I tillegg til Staut, blir det oppvarming ved det lokale bandet Pokerfjes, så musikkglade liunger kan se fram til en god konsertkveld.

– Vi kan love et show med musikkglede, for det er akkurat det vi har. Vi har det moro, trives på scenen og liker å gi publikum noe nytt, sier Ausrød

Artikkeltags