Lierdagene har vært arrangert annethvert år siden 1987, bortsett fra for to år siden. Da satte pandemien en stopper for folkefesten.

Allerede fredag kveld tjuvstarter Lierdagene med ungdomskonsert i rådhusparken. Da inntar Beathoven og Aiba scenen.

Beathoven fikk sitt store gjennombrudd i 2022. De har høstet hele tre førsteplasser, med blant annet Sør-Afrika (feat. Capow og 2G) som toppet listene i hele to måneder. Dette førte til at de fikk entre store scener som VG-lista foran 30.000 mennesker. Trioen nevner selv at de kommer fra hiphopmiljøet i Oslo, men mestrer en rekke sjangere, og ønsker å kunne utfordre mainstreamen i Norge.

Aiba sin nye singel «Sympati» har ligget helt øverst på topplistene siden den kom ut. Den Kastel-produserte låten handler om mennesker som skifter personlighet basert på hvor de er og hvem de er rundt. Låten går som en farsott på TikTok og har fortsatt inn i hjertene til lytterne.

Lørdag

Kl. 12 lørdag blir det offisiell åpning av Lierdagene. Dette foregår på parkscenen i rådhusparken. Etter åpningen blir det utdeling av Drømmestipendet, innslag fra kulturskolen og diverse konserter og oppvisninger.

Konserter blir det også på V2-scenen i folkeparken ved gamle Hegg skole i Lierbyen. Her skal en rekke lokale unge artister få vise seg fram.

Ved Hegg skole finner vi aktivitetsparken. Her blir det ulike aktiviteter som folkeløpet, skating, skirenn og trikseshow.

Programmet på lørdag avsluttes kl. 18.

Søndag

Søndagen starter med gudstjeneste i rådhusparken kl. 11. Deretter blir det blant annet utdeling av byggeskikkprisen, politikerstafett og NRK Super-show.

På ettermiddagen blir det forestilling på Lier kulturscene med kulturskolen.

I aktivitetsparken ved Hegg skole arrangeres blant annet generasjonslekene.

Både lørdag og søndag boder og stands over hele Lierbyen. Her får du oversikten over alle boder/utstillere.

Både lørdag og søndag holder Haugestad åpent med matservering og veteranbilutstilling.

Mer info om Lierdagene finner du her!