Ønsker karnevalstemning i åpningsparaden på Lierdagene: – Vi skal lage fest

Gleder seg: Ingvild Bergum Berget, til daglig å finne på Ungdomshuset V2, inviterer til liv og moro i paraden som åpner Lierdagene. Foto: V2

Gleder seg: Ingvild Bergum Berget, til daglig å finne på Ungdomshuset V2, inviterer til liv og moro i paraden som åpner Lierdagene. Foto: V2

– Om du vil kle deg ut er det bare moro. Det viktigste er at vi skaper liv.

DEL

LIERBYEN: Som ansvarlig for åpningsparaden av Lierdagene er Ingvild Bergum Berget fast bestemt på at dette skal bli en fest som virkelig sparker i gang hele arrangementet.

Og det skal ikke gå stille for seg.

Festivalstemning

Paraden starter ved brua i Lierbyen og skal gå gjennom hele festivalgata.

Og Ingvild ønsker å skape en fest som beveger seg gjennom hele området.

– Vi vil at folk skal kjenne stemningen og føle at de vil være med på festen, sier hun, og inviterer samtidig alle lag og foreninger som holder på med noe å melde seg på.

Fristen for dette er satt til mandag 10. juni.

Og Ingvild kan love at det alt er flere spennende elementer som gjør at dette blir mer enn en gruppe mennesker som trasker gatelangs.

– Det Ridende Grønne Corps skal være med igjen, med fire ryttere i sine karakteristiske uniformer. Det blir kjempestas og utrolig stilig, sier hun.

Ryttere og hester har alt vært i Lierbyen for å trene på opptoget, så her stiller alle godt forberedt.

Motorisert moro

Med i paraden blir det også motorisert moro.

Det vil være med deltagere fra utstillingen som holder til på Haugestad, og Lier Motorsportsklubb blir også med.

– Det blir til og med en veteranlastebil fra Lier Historielag med i paraden, så jeg håper så mange som mulig melder seg på for å være en del av denne festen, sier Ingvild.

Og hun kan lokke med premier for beste utkleding og liv i paraden.

– Lierdagene er en stor fest, og det vil vi skal være tydelig alt fra åpningen. Vi vil at publikum skal kjenne på karnevalsstemningen, og det kan nok hende det blir litt overraskelser underveis også, sier hun.

Artikkeltags