Lierbygda heier på Senterpartiet

Klinkenberghagan

Klinkenberghagan

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Klinkenberghagan Mange er de som er svært skuffet nå etter alle disse årene over Høyre, Frp, KrF i denne saken. Dette er en sak alle partiene burde stått sammen om NÅ! Et enstemmig varig vern av Klinkenbergskogen og Hennumbygda i respekt for kommende generasjoner.

Espen Lahnstein og flere dyktige representanter gjorde en fantastisk jobb i kommunestyret. Takk til dere folkevalgte som kjempet ærlig og vettugt i ord og handling for å ta grep - for ta Klinkenbergskogen tilbake til det den er - LNF-område.

Det står virkelig respekt av fagligheten og kunnskapen om miljø,klima og bærekraftprinsipper Sp og alle deres støttespillere gjennomfører for å ta aktivt ansvar i en så viktig alvorlig sak for framtida, - i motsetning til motpartens passive unnlatenhet.

Klinkenbergskogen skulle i realiteten vært solgt tilbake til grunneieren til prisen som han fikk av kommunen den gangen på 60-tallet. Erik Hennum gjorde en fabelaktig, faglig og svært lærerik god tale.

Det samme gjorde Henrik Trømborg og Erik Jacobsen. Så jeg overbringer en stor takk og honnør til de som turte tenke langsiktig og ta konsekvens av konsekvensutredning og kunnskap om området - verdivalg til høsten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken