Kjørt til sykehus etter å ha syklet inn i bil

KJØRTE I BILEN: Ifølge kvinnen som kjørte bilen, skal den mannlige syklisten ha syklet i siden på henne da han kom over gangfeltet.

KJØRTE I BILEN: Ifølge kvinnen som kjørte bilen, skal den mannlige syklisten ha syklet i siden på henne da han kom over gangfeltet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Drammens Tidende) LIER: En syklist og en bil kolliderte på Heggtoppen i Lier, onsdag kveld. Det skriver politiet på Twitter like etter klokka 21.00.

Syklisten skal ha vært bevisst hele tiden.

– Ambulanse og politi er på stedet. Syklisten har vært våken hele tiden og skal ikke ha trengt medisinsk hjelp så langt. Syklisten framstår ikke som alvorlig skadet, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Arild Alfheim til Drammens Tidende.

Ifølge innsatsleder på stedet, Arne Koppergård, har den mannlige syklisten syklet over gangfeltet på stedet da bilen kom.

– Han har ikke brukt hjelm, men var bevisst da politi og ambulanse kom.

Ifølge Drammens Tidendes journalist på stedet er det foreløpig ikke besluttet hva som skjer videre, men Koppergård forteller at bilisten i utgangspunktet ikke har vikeplikt for personen som kom syklende.

Kvinnen som kjørte bilen forteller at mannen syklet rett inn i bilen og traff dem i siden. Bilen viser at personen har truffet bilens frontrute i sammenstøtet.

– Det er farlig når man sykler med hodetelefoner og kommer i full fart, jeg tror ikke at han så meg, sier kvinnen.

Like etter klokka 22 skriver politiet at det fremstår som at syklisten har syklet inn i bilen. Det er ikke mistanke om promillekjøring og bilisten får heller ikke beslaglagt sitt førerkort. Syklisten er kjørt til Drammen sykehus for en sjekk og politiet oppretter sak.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken