Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du bli med på flashmob-dans i Lierbyen

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag er det Dansens dag, og spørsmålet er: Hvor mange kaster seg ut i dansen på rådhusplassen?

LIERBYEN: – Vi ønsker å se hele Lier i bevegelse på rådhusplassen fredag kl. 11.00, er kulturrådgiver Nina Guzman Tofts klare oppfordring og ambisiøse målsetting.

Sprer danseglede

I tillegg til en markering av Dansens dag, er dansen i rådhusamfiet også en kickstart for danseprosjektet TILT, som skal være med på å løfte dansen i Lier gjennom året.

Prosjektet har pågått noen år, og i år er Lier en av de utvalgte kommunene. Prosjektet er initiert av dansegruppa Panta Rei, med støtte fra Sparebankstiftelsen. Prosjektets mål er å spre danseglede og få hele Lier til å danse. Lier kulturskole og danselinja på St. Hallvard videregående skole er involverte i prosjektet.

Les også

Ann Helen (20) lever ut dansedrømmen i Paris

– Men det hele starter altså på fredag, da vi skal lære oss TILT flashmob-dansen, og «jeg kan ikke danse»-unnskyldninger godtas ikke, sier Nina.

Lierposten følger med
Les også

Maskedanser for Lier når Ung Kultur Møtes i Ål

Instruksjonsvideo til dansen er sendt til skoler og barnehager, og den vil visstnok dukke opp i ulike sammenhenger gjennom hele året.

Så da er det vel bare å lære seg den enkle koreografien jo før jo heller.

Næringsdrivende, kommuneansatte og beboere i Lierbyen er spesielt invitert til fredagens dansestunt, og Lierposten vil selvsagt holde et våkent øye med hvor mange som våger seg ut av de trygge kontorene i rådhuset.

Kommentarer til denne saken