Gå til sidens hovedinnhold

Se hva som kom flygende inn i hagen til Ole Martin

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ser nesten ut som et kunstverk. Men "brudesløret" som svøpte seg rundt hus, trær og flaggstanga i hagen til Ole Martin Hegg er nok ikke en del av et kunstprosjekt.

HEGG: Midt på dagen i går, tirsdag, kom det svevende en lang akrylduk over drivhusene på Franz Hegg gartneri i Heggaléen 12, og inn i hagen til Ole Martin Hegg.

– "Brudesløret" kom flygende over drivhusene og festet seg i trærne oppe ved en av naboene våre, gikk over jordet, festet seg i kastanjetreet og over hustaket, forteller Ole Martin, som skyndet seg å ta bilder av "kunstverket".

Fikk hjelp av nabo

Han regnet først med at dukene kom fra nabotomta, og ringte gartner Birger Meland, som raskt tok turen til Heggaléen for å se på saken.

– Han hadde ikke så lange akrylduker, så han ringte rundt til flere kollegaer og kjørte helt til Gullaug for å sjekke det opp. Han stilte også raskt opp med to mann som fjernet duken, også det som hang igjen på hustaket, så det er vi veldig takknemlige for, ser Ole Martin Hegg.

– Har du opplevd noe lignende tidligere?

– Nei, aldri. Ikke at det har kommet så lange duker flygende inn hit og satt seg fast i hus og trær, nei. Men for noen år siden var det en duk som satte seg fast i høyspenten like borti her. Da tror jeg den gårdbrukeren som eide duken ble kontaktet av e-verket, forteller Hegg.

Ønsker tips

Som anslår at duken kan ha vært mellom 150 og 200 meter lang.

Lierposten har heller ikke greid å komme til bunns i hvem som kan ha mistet duken, som brukes rundt om på jordene ulike steder i Lier.

Savner du en slik akrylduk, eller vet om noen som mangler duker på jordene sine, tar både Lierposten og Ole Martin Hegg gjerne imot tips.

Les også

Her er en ekte agurksak

 

Kommentarer til denne saken