Inviterer det lokale næringsliv til økt samarbeid

Lot seg imponere: Ordfører Gunn Cecilie Ringdal ble imponert over hvordan Haskoll arbeidssenter fungerer, og over den jobben brukerne gjør der hver eneste dag. foto: haskoll arbeidssenter

Lot seg imponere: Ordfører Gunn Cecilie Ringdal ble imponert over hvordan Haskoll arbeidssenter fungerer, og over den jobben brukerne gjør der hver eneste dag. foto: haskoll arbeidssenter Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi er stadig på utkikk etter mer arbeid og flere oppdrag.

DEL

TRANBY: Et ønske om økt samarbeid med det lokale næringsliv var ett av budskapene ordfører Gunn Cecilie Ringdal fikk med seg tilbake til kontoret, etter at hun nyig besøkte Haskoll arbeidssenter på Tranby.

Lot seg imponere

Ordføreren ble gitt en omvisning på huset, for å få innblikk i driften og mulighet til å hilse på de flinke brukerne.

Ringdal var tydelig imponert, og ga uttrykk for at Haskoll arbeidssenter er et flott tilbud med tilpassede oppgaver til mennesker som ellers ville falt utenfor arbeidslivet.

Brukerne ved senteret var ivrige etter å fortelle ordføreren at de er svært stolte over det arbeidet de utfører, og at de opplever dagene som givende og morsomme.

Beholdt navnet

Haskoll arbeidssenter ble etablert i 1989, og driftes av Lier bo – og omsorg, som tilbyr heldøgnsplasser i boliger for personer med psykiske og sosiale utfordringer.

Arbeidssenteret holdt opprinnelig til på Haskoll – derav navnet – men har senere flyttet til Dølasletta på Tranby.

Navnet ble imidlertid med på flyttelasset, da det var blitt et så innarbeidet navn.

Arbeidssenteret har to ansatte, daglig leder Kristin Hennum og aktivitør Berit Fossum.

Pakker produkter

Aktivitetstilbudet omhandler i hovedsak pakking av produkter for ulike bedrifter, men det kan også være aktiviteter og produksjon i form av strikking og hekling.

– Her har vi stor takhøyde, påpeker daglig leder Kristin Hennum.

Hun legger samtidig til at det er viktig at brukerne skal føle mestring og ha en meningsfylt hverdag. Oppgavene er også tilpasset til hver enkelt bruker.

– Vi er stadig på utkikk etter mer arbeid og flere oppdrag, så det er bare å ta kontakt dersom dette er av interesse for nettopp din bedrift, sier Hennum, med klar adresse til det lokale næringsliv i og rundt Lier.

Artikkeltags