Når du står opp, trakter deg morgenkaffen og åpner avisen, hva er det første som slår deg?

For min del, som FrP-velger, er det at jeg nesten kan garantere at det står noe negativt om FrP.

Det er ikke til å legge skjul på at journalistene i våre største, landsdekkende aviser; VG, Aftenposten og Dagbladet oftere legger frem FrPs saker negativt.

I motsetning til for eksempel Arbeiderpartiets saker som ofte pryder forsiden av VG.

Jeg mener at våre største «nøytrale» medier burde holde seg for gode til å oppføre seg som 5-åringer som ikke får vilja si.

Jeg skal ikke sitte her og kun sutre jeg heller, for jeg er utrolig lykkelig og ikke minst stolt over de tingene FrP får til i regjering, til tross for motstand fra de tre andre partiene vi styrer i samarbeid sammen med.

FrP er partiet bygget opp av en helt vanlig mann i gaten som irriterte seg over norsk politikk og deres likegyldighet til folket.

Anders Langes Parti (for sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep) var, er og vil fortsatt være stemmen til folket.

Med medias korrupte sosialistiske ideologi vil folkets stemme svekkes sakte, men sikkert. Slik som den i dag gjør.

Derfor oppfordrer jeg alle til å være kildekritiske, uansett om kilden er norges største avis eller ei.

Jeg vil anbefale deg å lese lokale saker, skrevet av lokale aviser.

Derfor åpnes dt.no og lierposten.no betraktelig oftere på min laptop, enn VG, Dagbladet og Aftenposten.

Dersom du er usikker på hva du vil stemme til høsten, oppfordrer jeg deg til å lese partiprogrammene til alle norske partier.

Jeg vil legge til at det ikke kun er FrP som blir utsatt for denne behandlingen, men vi er så uheldige å få mest kritikk fra de store norske avisene.