Gå til sidens hovedinnhold

Festkonsert med allsidig program

Artikkelen er over 5 år gammel

Dans, slagverk, drama, trombone og sang. Elevene fra Lier kulturskole hadde mye spennende å vise frem på lørdag.

LIERBYEN: På Lier kulturscene fremførte elevene noe av det de har lært seg i løpet av året. Nesten fullsatt sal og ballonger sørget for god feststemning.

Opptredene viste mangfoldet i kulturtilbudene. Fremførelsene strekte seg fra poetiske Shakespeare til  det litt mer «aggressive» heavy metal. Og det blomstrer utvilsomt mye talent blant de unge i Lier.

- Det er utrolig gøy å se utviklingen til elevene. Jeg er veldig imponert, forteller rektor ved kulturskolen, Sissel Gerhardsen Røine.

Instruktørene fikk også være med på innslagene.

- Jeg tror lærerne synes det er stas å opptre sammen med elevene sine, sier Røine.

Dedikerte talenter er det mange av ved kulturskolen, og hun tror flere av elevene kan nå et nasjonalt nivå hvis de ønsker det.

- Kanskje får se vi mer til talentene deres i fremtiden, smiler rektoren.

Populært med sang og piano

Det har vært høyt aktivitetsnivå på kulturskolen denne uken. Kulturskoleuka har trekt mange nysgjerrige barn og unge, og Røine er spent på om tilbudet har vekket ny kulturinteresse.

- Nå gjenstår det å se om flere ønsker å bli en del av kulturskolen, sier hun.

Men om man skal sikre seg plass, gjelder det å være tidlig ute. Sang og piano er svært populære fag, hvor ventelistene kan vare opptil to år.

- Mange tilbud fylles opp raskt, men undervisningstilbudet vårt i keramikk er det fortsatt ledig plasser på, forteller Røine.

Kommentarer til denne saken