Ble tatt for å være Shakira

Det jobbes fra grytidlig morgen til sen kveld for å få alle scenene i boks før sola går ned.

Det jobbes fra grytidlig morgen til sen kveld for å få alle scenene i boks før sola går ned. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Folk flokket seg rundt Ellen Xylander og filmteamet, etter ryktene gikk om at det var selveste Shakira som spilte inn musikkvideo.

DEL

Ellen Xylander har nylig vært i LA og spilt inn ny musikkvideo, til låta "Reckless Hearted", som slippes i februar.

Da opplevde hun blant annet at forbipasserende stoppet opp, ropte og tok bilder.

– Noen sto og så på i timevis. Denne gangen begynte det å gå rykter i området der vi spilte inn mange scener, om at jeg var Shakira, så vi fikk veldig godt med publikum, smiler Ellen.

Hun synes det å spille inn en musikkvideo er en helt spesiell følelse.

– Det er utrolig intensivt mens det står på, så det er først når jeg ser på bildene fra innspillingene at jeg ser hvilket stort team og hvilket apparat som har vært i sving. Der og da har jeg ett fokus, og det er å levere foran kamera. Jeg er nødt til å ta plass helt i sentrum, og i det kameraene blir slått av kommer noen i teamet med drikke, varme klær, eller med isbiter, mens hår og make up fikses, sier Ellen.
 

Priviligert

Fotballjenta fra Gluggen, som nylig ble kretsmester sammen med Liungen damer sjuer, har beina godt plantet på jorda, selv om hun sikter mot stjernene, og til og med er blitt invitert hjem til Robbie Williams for å sparke ball.

– Jeg føler meg veldig privilegert som i tillegg til å få skrive og synge egne låter, får lov til å ta fram skuespilleren i meg og spille inn musikkvideo med de beste i sitt fag. For meg er videoen ikke bare et produkt som skal følge neste singel, den blir også et minne for resten av livet, om denne perioden av livet, om innspillingsprosessen, om menneskene i teamet og det intense arbeidet. Det blir et minne om å få til noe, om det å satse stort.

– Hva er grunnen til at du har valgt LA som location for musikkvideoene dine?

– Grunnen til det er at vi ønsker å sitte igjen med et produkt som fungerer internasjonalt. En del av videoen er bilkjøring i downtown nattetid, og «Reckless Hearted» er en tøff låt med et innhold og noen undertoner som krever en by som LA; en by som står for farlige eventyr, drømmer, det vågale og risikable, sier Ellen.

Låten og videoen slippes altså i februar, mens albumet trolig kommer i slutten av april.

Les mer i Lierpostens papiravis, som er i handelen fra torsdag 1. november.

Artikkeltags