Ja til flere bussavganger i Lier!

Arkivbilde

Arkivbilde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg går rett på sak. Busstilbudet i Lier er langt fra bra nok!

Lier er en kommune med store avstander, noe som preger mange. Ungdom må bli kjørt til og fra steder og folk må kjøre på jobb.

Jeg er ganske sikker på at flere hadde benyttet seg av buss hvis det var flere avganger i døgnet. Lier FpU ønsker derfor å styrke kollektivtilbudet, slik at folk flest kommer seg rundt trygt med buss.

Det er sikkert mange som kan kjenne på følelsen av å miste en buss, eller å prøve og rekke frem til steder i tide. Mister du bussen i Oslo kommer neste buss innen få minutter, mister du bussen i Lier må du vente mellom en time eller to før neste buss kommer.

Bussen kommer kanskje ikke frem til Drammen slik at du rekker toget ditt heller. Til tider er det helt umulig å benytte seg av kollektiv trafikk. Slik vil ikke Lier FpU at det skal være!

I helgene går bussene enda sjeldnere, og det å komme seg frem til steder tidlig om morgenen eller sent på kvelden er så å si umulig.

Ungdom kan ikke dra på byen om kveldene med mindre de blir hentet, og de må dra tidligere hjem fra arrangementer og feiringer for å rekke bussen.

Hvor mye lettere hadde det ikke vært om det var flere avganger på kveldene og i helgene?

Derfor vil Lier FpU ha et kraftig forsterket kollektivtilbud slik at barn, ungdom og folk flest kommer seg lettere og tryggere rundt til alle døgnets tider.

Det skal lønne seg å ta kollektiv transport, men da må det bli det letteste for folk flest!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken