(Drammens Tidende)

FORNEBU: Under lørdagens sending av Skal vi danse på TV 2 var det duket for temaet «Min helt». Drammenser og influenser Iselin Guttormsen var andremann ut på parketten sammen med sin dansepartner Catalin Andrei Mihu.

Der hyllet de Guttormsens døtre Iben og Ingelin. Til tross for en rørende dans – med sangen «Don't you worry child» av Swedish House Mafia – var det ikke nok til å imponere dommerne ordentlig.

– Det ble litt uferdig til tider i bevegelsene. Tidsklemma tok deg litt i dansen. Du skulle tatt deg tid til å gjøre bevegelsene litt mer ferdig, sa Trine Deli Cleve.

– Døtrene dine må være utrolig stolte av deg nå. Jeg ser du tar med hele deg inn i dansen, men jeg er nok litt enig med meddommerne mine. Du er ikke på det stødigste i dag, sa Merete Mørk Lingjære.

Dommerne, som i tillegg består av Morten Hegseth, ga totalt 22 av 30 mulige poeng.

Preget

35-åringen var tydelig preget under intervjuet etter hyllesten til døtrene. Hun slet med å holde tårene tilbake.

– Jeg har hatt en ekstrem travel uke. Å danse for barna sine er ekstremt sårt, og jeg har jo vanvittig dårlig samvitiighet fordi jeg føler jeg som forelder har påført de en smerte som barn ikke trenger. Så det å gå inn med det i hjertet når du skal danse, da blir det litt vaklete, sa hun.

Drammenseren ble dessverre blant de tre parene som fikk færrest stemmer under sendingen, og sto i fare for å havne i duell mot Katrine Moholt eller Kari Traa. Heldigvis slapp Guttormsen med skrekken. Traa røk ut av konkurransen etter duell mot Moholt.

Ungdomskjæresten

Cengiz Al (24) hyllet ungdomskjæresten og forloveden Maiken Blom, som nå bor sammen i Lier. Sammen er de foreldre til lille Noor.

– Når vi skal hylle en person, så er det veldig naturlig at det blir Maiken. Det som er veldig spennende med Maiken er at hun er genuint snill. Evnen hun har til å ta vare på personene rundt seg, er veldig spesiell. Hun stiller opp hundre prosent for alt jeg gjør og motiverer meg skikkelig til å få til det jeg har lyst til, sa han under sendingen.

Al fikk full score av dommerne, altså 30 poeng, og gikk videre til neste runde i konkurransen.