Samlet inn nesten 50 sekker

GAVMILDE: Silje Brurberg (t.v.) er svært takknemlig for alle bidrag, fra blant andre Linnea, Aurora og Merethe Abelseth på Tranby.

GAVMILDE: Silje Brurberg (t.v.) er svært takknemlig for alle bidrag, fra blant andre Linnea, Aurora og Merethe Abelseth på Tranby.

– Jeg er helt overveldet!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

TRANBY: Liungenes positive respons og store giverglede ga en solid klump i halsen hos Silje Brurberg, som nylig dro i gang en spontan klesinnsamling til fattige og forfrosne mennesker i Øst-Europa.

Da organisasjonen Open Heart, som har base i Drammen, kom for å hente tøyet sist mandag, kunne de konstatere at det var blitt samlet inn ikke mindre enn 47 stappfulle søppelsekker med varme klær og pledd.

– Jeg er helt overveldet! Ikke bare har folk kommet med utrolig mye tøy, men mange av dem har også gitt solide bidrag til fraktutgiftene, sier hun.

Blant dem som kom med flere sekker fulle av klær, var Linnea Abelseth (10), Aurora Abelseth (8) og mamma Merethe Abelseth fra Tranby.

Jentene hadde til og med puttet noen små gaver i lommene på jakkene de donerte.

– Det er fint å gi klær til barn som er fattige, og som kan bruke de klærne som er blitt for små til oss, sier jentene.

Det var hjerteskjærende bilder av forfrosne mennesker i Sør- og Øst-Europa fikk firebarnsmor Silje Brurberg fra Tranby til å dra i gang innsamlingen via sin egen Facebookside.

Alt før helgen hadde gavmilde liunger gitt til sammen sju søppelsekker fulle av ullklær, vinterdresser og pledd.

LES OGSÅ: Mange vil hjelpe flyktningene

LES OGSÅ: Heia-elever tok aktivt grep

LES OGSÅ: Dag Otto på spinning for Team SuperSelma

Artikkeltags