I gang med Kripos-undersøkelser på branntomtene

UNDERSØKELSER: Kripos var tilrsdag i gang med undersøkelser etter dødsbrannen på Lierstranda.

UNDERSØKELSER: Kripos var tilrsdag i gang med undersøkelser etter dødsbrannen på Lierstranda. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Huset hvor to personer brant inne natt til søndag finkjemmes av krimteknikere fra Kripos. Nå håper politiet å finne svar på hva som har skjedd.

DEL

(Drammens Tidende) LIER: Iført gassmasker og hvite kjeledressen gikk Kripos i dag i gang med undersøkelsene på branntomtene i Lier, på jakt etter spor som kan gi et svar på hvorfor brannen oppsto.

Politiet antar at et ektepar i 50-årene omkom i brannen. Foreløpig har politiet ikke fått et konkret svar på hva som skjedde den skjebnesvangre natten, forteller politiadvokat Jarle Vist:

– De tekniske undersøkelsene blir spennende å se resultatene fra. Vi har også lokale teknikere på stedet som gir beskjed om det er noe funn som er av interesse for oss.

Politiet tror de vet hvem de omkomne er, men har foreløpig ikke fått bekreftet deres identitet.

To personer som ble skadd i det de hoppet ut fra annen etasje for å unnslippe flammehavet er foreløpig ikke avhørt, forteller Vist:

– De skulle vært avhørt i går, men det lot seg ikke gjøre. Om vi gjør nye forsøk i dag er litt usikkert.

Kvinnen som hoppet ut av huset i Lierstranda er fortsatt på sykehuset.

PÅ SYKEHUS: Kvinnen som ble fraktet til sykehuset etter å ha hoppet fra annen etasje er fortsatt ikke avhørt opplyser politiet.

PÅ SYKEHUS: Kvinnen som ble fraktet til sykehuset etter å ha hoppet fra annen etasje er fortsatt ikke avhørt opplyser politiet. Foto:

Politiet har foreløpig ikke valgt å gå ut med detaljene om funnet som ble gjort i huset som ble totalskadd i brannen.

Nå undersøker de flere tips de fikk inn mandag, forteller Vist til Drammens Tidende.

GASSMASKER: Iført gassmasker og hvite kjeledresser undersøkte Kripos tirsdag åstedet hvor to personer omkom i en brann natt til søndag.

GASSMASKER: Iført gassmasker og hvite kjeledresser undersøkte Kripos tirsdag åstedet hvor to personer omkom i en brann natt til søndag. Foto:

Artikkeltags