GULLAUG: Orienteringsløperen Sander Arntzen (16) fra Gullaug, som representerer Gullaug og Asker skiklubb, sørget for en ny, overlegen seier i vårløpet under Trimtex Cup for Akershus og Oslo O-krets sist lørdag.

Finale

Søndag var han fattige åtte sekunder unna ny seier i Folloløpet, under KM Sprint for Akershus og Oslo. Her ble Synne Strand og Tilla Farnes Hennum, begge fra Tranby, henholdsvis nummer to og tre i klassen D17-18.

Tirsdag var det duket for Oslo City Cup Finale.

Etter fire innledende løp, med tre tellende løp, var det en avsluttende jaktstart.

Sander hadde vunnet alle de tre innledende løpene han hadde stilt opp på i H13-16 klassen, og gikk ut i jaktstarten med 52 sekunders ledelse til jaktende Lars Young Vik fra Nydalen. Og, som tidligere i cupen, var Sander et hakk raskere enn sine konkurrenter, og løp inn halvannet minutt før nestemann dukket opp.

Synne løp ut som nummer 9 i jaktstarten for D17 klassen, og løp seg opp én plass, 4 minutter og 11 sekunder etter vinneren i mål.

Flere løp

Tilla deltok også, men hadde ikke nok deltakelsespoeng til å være med på jaktstart og løp da ut i en vanlig intervallstart og hadde da 2. beste tid i D17-klassen - blant de som ikke var med i jaktstarten.

Neste løp er Kvitkvaset-stafetten i Ås i morgen (Skjærtorsdag) og Askerløpet søndag 8. mai, som også er et Trimtex Cup-løp.

LES OGSÅ: Sander satte standarden

LES OGSÅ: Nye turer med Lier-trimmen